Marselo priznao - igrao sam rukom, bio je penal za Bajern!

Brazilac nema nameru da laže i dodaje da je sudija svojevremeno grešio i na njihovu štetu

  • 13

Fudbaler Real Madrida Brazilac Marselo priznao je da ga je lopta udarila u ruku, u situaciji kada turski sudija Cunejt Čakir nije video penal za Bajern, ali i poručio da to ne umanjuje uspeh i plasman u treće uzastopno finale Lige šampiona.

Centaršut Džošue Kimiha, pri kojem je lopta udarila u ruku Marsela, sudija Čakir nije okarakterisao kao najstrožu kaznu u remiju u Madridu (2:2), posle čega je Real izborio prolaz dalje zahvaljujući trijumfu 2:1 u prvom duelu.

>>> Bajern tvrdi da im nisu svirana 3 penala protiv Reala, ali pravila kažu da je samo jedan bio (VIDEO)

- Ako kažem da me lopta nije udarila u ruku onda sam lažov. Ovakve stvari se dešavaju, isti sudija grešio je i na našu štetu ranije. Teško je doneti odluku, Kimih je bio odmah ispred mene - kaže Marselo.

Odlični levi bek, asistent kod prvog gola Karima Benzeme, istakao je da mu je drago što su upravo dvostruki strelac Benzema i golman Kejlor Navas bili najzaslužniji za eliminaciju Bajerna.

- Veoma sam srećan zbog Kejlora i Karima, zaslužili su ovakav meč. Fudbal je takav, nekad padaš, a nekad si visoko. Išli smo polako cele sezone, uživali i sada stigli do finala. Verujem da možemo ponovo da ispišemo istoriju - dodao je Marselo, ključni fudbaler Reala u neverovatnom uspehu i četvrtom finalu Lige šampiona u poslednjih pet godina.

Real u finalu, u Kijevu 26. maja, čeka boljeg posle večerašnjeg revanša Rome i Liverpula (2:5).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    2. maj 2018 | 13:13

    Priznanje posle ne govori o igracu da je veliki vec da je mali. Odavno je sport izgubii draz, sve je postalo biznis, a sirotinja po svetu umire. Trebalo bi da se ugledaju na Nevena Subotica i njegiva dela....

  • Joffrey

    2. maj 2018 | 15:26

    Sve ce vam to Salah naplatiti.

  • hju

    2. maj 2018 | 12:12

    postenjacino, zasto nisi stao, rekao sudiji da te je pogodila u ruku i da bude sviran penal ?? Sta se sad pravis pametan kad je sve gotovo folirantu jedan ?? Jesi nekad video da je penal dosudjen, a igrac posten kaze sudiji ne, nije , pao sam sam, i sudija ponisti penal ( miroslav klose ) folirantu cupavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA