Selektor Hrvatske uveo žestoku zabranu igračima za Mundijal!

Ne želi Dalić da dozvoli opuštanje

  • 4

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, Zlatko Dalić, povukao je radikalan potez pred Mundijal.

On je rešio da zabrani dolazak supruga i devojaka reprezentativaca u kamp reprezentacije, što se sigurno neće dopasti svim fudbalerima.

Na gostovanju RTL-u, Dalić je govorio o aktuelnostima pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, a posebno je bila zanimljiva stavka o druženju sa suprugama i devojkama.

- Žene, supruge i devojke u kampu reprezentacije? Nema govora o tome! Mi smo tamo u ozbiljnom poslu, nisam protiv toga da se kratko vide posle utakmice, ali mi smo u kampu, ozbiljno koncentrisani i maksimalno motivisani.

Takođe, on veruje da će Vedran Ćorluka biti spreman za Svetsko prvenstvo, kao opcije za levog bočnog igrača navodi Strinića i Pivarića, ali će konkurisati još Leovac, Barišić i Sosa.

Hrvati će u grupi biti sa Argentinom, pa se strahuje od Lionela Mesija.

- Njega nije dobro čuvati sa samo jednim igračem, treba svi da igraju protiv njega. Moramo sprečiti da primi loptu, ali u prvom redu se moramo spremiti za Nigeriju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    9. maj 2018 | 17:47

    Pa i ne treba, ako je kamp namenjen fudbalerima onda zene ne treba nista da traze tu. Igra potice iz glave, ako ce on pred Brazil da razmislja o zeni mogu slobodno da spakuju stvari i da se vrate kuci. Postovanje za žene.

  • rikimil

    9. maj 2018 | 18:15

    Пустите људе да живе .

  • Hahahahaha

    10. maj 2018 | 10:52

    Koja je zabrana? Da ne ispisuju kukasdte krstove po terenu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA