≫ 

Milojević pred Vojvodinu pričao i o prelaznom roku: Mrkela radi punom parom (VIDEO)

Trener crveno-belih istakao je da će na Karađorđu dati šansu i igračima iz drugog plana

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da protiv Vojvodine u Noviom Sadu neće dozvoliti nikakvo opuštanje u ekipi, uprkos tome što je šampionska titula već osvojena.

- Igramo pretposlednju utakmicu ove sezone i igraćemo je kao što smo igrali prethodne. Možda za nas u ovom trenutku nije od takmičarskog značaja, ali očekujem pravu derbi utakmicu. Vojvodina zaslužuje bolje mesto na tabeli, igraju pred svojim navijačima, pobediili su i Partizan u Novom Sadu i neće nedostajati tog takmičarskog karaktera - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Kako je naveo u ekipi zbog kartona neće biti Srđan Babić, još nekoliko igrača ima manje probleme sa povredama, pa je moguće da šansu dobiju neki koji su do sada imali manju minutažu.

Srđan Babić neće biti u konkurenciji zbog parnih kartona; Foto: FK Crvena zvezda



- Uvek je lepo igrati na Karađorđu i očekujem da će publika uživati. Ne sme da bude opuštanja i ne dozvoljavam ga. To jesu utakmice gde ne bih želeo da imamo problema sa povredama, ali uvek mora da se nađe motiv i mislim da dok se igra u Zvezdi uvek se ima motiva.

- Moram da pohvalim i igrače, jer iako su već šampioni, pokazuju veliku dozu profesionalizma, odlično treniraju i u ovakvim uslovima uspevaju da nađu motiv i to me izuzetno raduje i nadam se da će do kraja prvenstva biti tako.

Prelazni rok je pred vratima, a od Crvene zvezde se očekuje da napravi dobar tim kako bi pokušala da još jednom uspešno "napadne“ evropske kvalifikacije.

- Prelazni rok traje 24 časa dnevno, 12 meseci tokom godine. Uvek imamo neke svoje planove, ali ja sam fokusiran na tim i završetak sezone. Sportski direktor Mitar Mrkela radi punom parom, u stalnom smo kontaktu. Ali, svašta će da se piše, mnogo će se imena pojaviti po štampi i napomenuć da je najlepše kad se završi prelazni rok.

- Mi znamo šta hoćemo, ali ne zavisi samo od nas, postoji mnogo faktora koji utiču na dovođenje igrača. Imamo vremena i za igrače da se odmore i videćemo da ga iskoristimo na najbolji način - poručio je Milojević.

Utakmica 6. kola plej-ofa Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u Novom sadu.

VIDEO: Otkriveno ko je Zvezdin tajni adut u pregovorima sa pojačanjima

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA