≫ 

Prijović promašio penal, pa asistencijom overio trofej Kupa: PAOK u transu zbog pehara! (VIDEO)

Naš golgeter nije nastavio seriju, ali je imao doprinos osvajanju trofeja!

  • 0

Fudbaleri PAOK-a ispustili su idealnu priliku da povedu protiv AEK-a u finalu Kupa Grčke rano, ali su nadoknadili to u drugom poluvremenu, slavili su sa 2:0.

Prijović je prvo pasom u 16 metara idealno stvorio priliku za gol, iznuđen je na kraju nakon toga penal, koji je upravo on trebalo da izvede.

Najbolji strelac grčkog prvenstva  se ovaj put nije proslavio, našao se oči u oči sa Barkasom koji mu je skinuo šut u donji levi ugao.

To se dogodilo u 23. minutu, pa Prijović imao još dosta vremena da se iskupi i spreči AEK da uzme duplu krunu.

Do duplog slavlja nije došlo, silno su želeli solunski crno-beli da prigrabe barem ovaj pehar, što su i učinili.

U 65. minutu je Vijeirinja izveo vrhunski slobodan udarac, lopta je imala vijugavu putanju i prevarila je golmana, posle čega je nastala prava eksplozija na stadionu.

Vijeirinja je šutirao reklame, bio van sebe kada je krenuo ka navijačima, a malo kasnije je došlo do dvostrukog crvenog kartona.

Maurisio je prljavo startovao nad igračem AEK-a i zasluženo je isključen, a pobesneli Ognjen Vranješ je bio previše ratoboran kada se bunio zbog faula, pa je zato ekspresno dobio i on drugi žuti karton.

Reprezentativac BiH je tako napravio veliku glupost, AEK je propustio priliku da poslednjih 10 minuta igra sa igračem više, što je kažnjeno.

U 93. minutu, Pelkas je overio osvajanje Kupa, na asistenciju našeg Aleksandra Prijovića koji je imao prodor po levom boku.

Dobar posao na meču obavio je španski sudija Borbalan, koji je bio pod strahovitim pritiskom zbog svega što se u grčkom fudbalu događalo prethodnih meseci.

Takođe, čak su i igrači pokazali visoku dozu poštovanja prema njemu, nije bilo previše protestovanja zbog odluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA