≫ 

Ekskluzivno: Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom! On bi da igra još malo!

Legendarni igrač prelomio i odlučio da još ne okači "kopačke o klin"

  • 38

Ipak nije kraj, Sale Ilić će da igra još malo, tačnije još bar sezonu... To je epilog jutarnjeg sastanka između legendarnog kapitena crno-belih i čelnika kluba iz Humske, na kome je sam Ilić izneo odluku šta zapravo želi da radi u predstojećem periodu.

>>> Krstajić želi da vodi Sašu Ilića na Mundijal!

I, umesto funkcionerske fotelje, koja ga je već čekala i čekaće ga i ubuduće, odlučio je da ostane na terenu i pomogne, saznaje Telegraf.rs. A to, ako je suditi po prethodnih nekoliko mečeva, pogotovo onome u polufinalu Kupa Srbije, u kome je Partizanu odlučujućim golom omogućio da igra finale, svakako nije upitno.

>>> Mali navijač Partizana traži da mu Saša Ilić ispuni rođendansku želju: Kapiten će se rastopiti kad je čuje (VIDEO)

Ilić se u prethodnom periodu nekoliko puta sastajao sa čelnicima i imao je na raspolaganju odluku da sam odluči šta želi da bude u klubu. Između rukovodećeg dela i sportskog sektora, Saša je bio mnogo bliži drugoj opciji, ali je na kraju izabrao – treću, onu kojoj se malo ko nadao.

Navijači će biti oduševljeni što kapiten ostaje Foto: Marko Todorović

Sve vreme je i Ilićeva porodica aktivno učestvovala u odlučivanju, što je i sam nekoliko puta isticao. Čini se da je “prelomio” posle prvenstvene utakmice sa Napretkom, u kojoj je dva puta asistirao u beznadežnoj situaciji po Prtizan i omogućio svom timu makar remi.

 

Bilo je jasno da se Ilić i sam “lomi” šta i kako dalje, kada je posle pomenutog duela sa Čukaričkim u Kupu Srbije, javno, pred TV kamerama rekao:

- Ne znam više ni sam, svaki put jedno kažem, a drugo uradim. Evo, i sad se kao lomim.

VIDEO: Saša Ilić o nastavku karijere

Mediji su lako “sabrali dva i dva” i shvatili da je Saša bliži odluci da ipak još malo igra fudbal, a to je danas i potvrđeno!

Tako Saša neće staviti tačku već tri na svoju igračku sagu u Partizanu, koje će se, kada sam odluči, preobraziti u neku od funkcionerskih uloga u klubu.

VIDEO: Tajni znak Saše Ilića svom saigraču posle kojeg je pao gol.

Podsetimo, Ilić je prošao sve mlađe kategorije Partizana, a u prvom timu je od 26. oktobra 1996. godine (na taj dan se rodio Danilo Pantić, prvotimac crno-belih). Osvojio je sa klubom deset titula prvaka države i pet nacionalnih Kupova, uz brojne rekorde, koji će teško biti dostignuti. U inostranstvu je branio boje Selte, Larise, Red Bul Salcburga i Glatasaraja, gde je ostavio dubok trag.

VIDEO: Mali navijač Partizana ima samo jednu želju za rođendan, Saša Ilić mu je ispunio!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trumic Mersed

    14. maj 2018 | 14:34

    To je znak koliko Partzian vrijedi ne sporeci vrijednost Ilica i kada klub nemoze bez njega onda je tog kluba crna buducnost kada zavisi od igraca sa 40 god.Jedan Brazil se oprostio od Pelea u njegovoj 30. i opet osvajao svjetska prvenstva partizan nemoze bez Sase ej jado jadna.Partizan je imao mnogo boljih igraca od Sase koji su napravili svjetske karijere i da su igrali dugo u partizanu kao on sigurno bi naprvili vece rekode od Sase koji je premasio sve rokorde zahvaljujuci dugoj karijeri uPartizanu a tu je igrao jer ni u jednom velikom evropskom klubu nije mogao da igra a to te dokaz njegove fudb. velicine, ma nije mogao da igra ni ujednom prosjecnom evropskom klubu i kada je on najbolji igrac i klub koji nemoze bez njega treba potpuno ugasiti ili kompletno rukovdstvo kluba omest iz Partizana.

  • Veljko

    14. maj 2018 | 20:04

    Ma daj. Hvala mu na svemu al sto je previse je previse. Vratite i ivicu kralja. Posle 40 g ljubavi do kluba polako gubim volju da ga pratim. Nula bodova.

  • Trumic Mersed

    14. maj 2018 | 18:07

    Posto su mu platili za ugovor bolje bi bilo da su mu platili duplo da neigra vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA