Dražić izmiče Partizanu, Selta nema nameru da ga pušta

Agent fudbalera potvrdio za Telegraf da španski klub nudi produžetak saradnje srpskom napadaču

  • 3

Vezista španske Selte Dejan Dražić jeste interesantan Partizanu, ali ukoliko crno-beli ne načine neki konkretniji korak od pukog interesovanja, teško da će uspeti da angažuju fudbalera u letnjem prelaznom roku. Tome u prilog i činjenica da je, posle sjajnih igara za B tim, Selta pre nekoliko dana ponudila Dražiću novi ugovor, zbog čega je i njegov zvanični zastupnik Ardian Đokaj otputovao u Španiju. I, ne predstavlja samo to opasnost da klub iz Humske izgubi eventualno pojačanje, već i još nekoliko konkretnih ponuda na stolu igrača.

Tragom informacije, Telegraf.rs je stupio u kontakt sa menadžerom igrača Đokajem, koji se trenutno nalazi u Madridu i koji nam je potvrdio da njegov klijent pregovara sa Seltom o nastavku saradnje.

- Da prvo razjasnimo neke stvari: čuo sam se sa ljudima iz Partizana u vezi sa interesovanjem za Dejana Dražića još prošle godine, ali konkretnih razgovora i ponude za igrača nije bilo. Nema ih ni sada - jasan je Ardian Đokaj i dodaje:

- U Španiji sam sasvim drugim povodom. Selta, sa kojom Dejan ima važeći ugovor, želi da produži saradnju i stavili su nam na sto novu trogodišnju opciju saradnje. Oni su prezadovoljni kako se Dražić razvija, kako se ophodi prema svojim obavezama, ali i onim što je pružio za B ekipu u tekućoj sezoni. Sve vreme trenira sa prvim timom, a insistirali smo da ima mečeve u kontinuitetu, pa je igrao za drugu ekipu i u njoj bio ponajbolji.

Da li je u skorije vreme bilo konkretnog poziva iz Partizana?

- Niko me nije zvao zbog Dejana. Dobar sam prijatelj sa ljudima iz Partizana privatno, ali što se posla tiče sve je okončano na interesovanju. Zato moj dolazak u Španiju i ne treba da se vezuje za Partizan i pričom u vezi sa  Dražićem, već željom Selte da se sedne za pregovarački sto. Želeli smo da ispoštujemo čelnike španskog kluba, koji Dejana vide kao budućnost. A i nas ne zanima novac, koliko nas zanimaju planovi, ideje i koliko u svemu tome Selta vidi Dejana. Naravno, ne zatvaramo mi vrata Partizanu, niti bilo kom drugom klubu, samo mi se čini da nema mesta toj priči u ovom trenutku. Crno-bele očekuje i finale Kupa Srbije, pa će verovatno posle svega toga da se pravi nekakav plan.

Dejan Dražić iz vremena dok je igrao za OFK Beograd Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Postoji li još neka opcija za Dražića osim Selte i možda Partizana?

- Prednost ima Selta, jer se promenom Uprave promenio i Dražićev status. Ljudi koji su došli u klub, na čelu sa predsednikom Karlosom Murinjom, poštuju Dejana i vide ga u planovima za budućnost. Otuda ponuda o  rodužetku saradnje, otuda i pregovori. Radi se o mladom igraču i svakako da ima još zainteresovanih, posebno u španskoj Sekundi. Ali, rekoh već, Selta ima prioritet i nas zanima samo prava šansa u prvom timu, to je jedini

uslov. Uskoro ćemo, verujem, imati konkretne odgovore na sva pitanja – zaključuje Ardian Đokaj.

MARKO NIKOLIĆ GA ZVAO DVA PUTA

Rekosmo već da je Dejan Dražić tokom tekuće sezone trenirao sa prvim timom, a mečeve igrao za B ekipu Selte, kako ne bi dangubio bez utakmica. To ga je i dovelo u poziciju da mu klub ponudi novu saradnju, iako mu važeći ugovor ističe tek 20. juna 2020. godine. Fudbaler je odigrao 36 utakmica za B tim iz Viga i postigao je sedam golova. U oba mandata Marka Nikolića na klupi Partizana, Dejan Dražić je bio meta u prelaznim rokovima, ali nije bilo dogovora sa Seltom. Izgleda da sličan epilog ni ovoga puta neće mimoići klub iz Humske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🎣🎿⛷🏇⚽🏀🏊🏐🏆

    15. maj 2018 | 11:51

    Битно је да им не измакну Илић, Ђукић, Сума, голман и Бамби. Са њима иду далеко у ЛЕ.

  • Pop

    15. maj 2018 | 14:08

    Imamo Sumu i Ilica...!!!

  • Kmee

    15. maj 2018 | 14:03

    Jos jedan ih otpisao 😂😂😂niko nece u cirkus klub

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA