Zvezda pregovara sa bivšim napadačem Čuke: Milojević ga je lansirao u Evropu, a sad hoće da ga vrati u život! (VIDEO)

Da li će imati preporod karijere kao Boaći i Pešić

  • 10

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za proslavu šampionske titule, a u rukovodstvu se već misli na sklapanje tima za leto i novu sezonu.

Aleksandar Pešić je nadmašio očekivanja iako je dugo bio u senci Ričmonda Boaćija, a sada u Zvezdi planiraju da dodatno ojačaju napad, a izbor bi mogao da bude Nikola Stojiljković.

Fudbaler Brage je proveo jedno vreme na pozajmici u Kajzerisporu, ali se na kraju za sve pita portugalski klub, koji ga je doveo u Čukarički.

Kako saznaje Telegraf, pregovori su se nedavno intenzivirali, pa bi mogla da se obnovi saradnja Vladana Milojevića sa pouzdanim napadačem.

Dobijao je Stojiljković neke bitke sa Zvezdom Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Milojevićevo novo potpisivanje ugovora sa Zvezdom je dalo osnova da se aktivira priča sa Stojiljkovićem, sa kojim je imao sjajan odnos već u Čukaričkom, odakle je golgeter otišao u inostranstvo.

U Kajzeriju se nije proslavio, nije se snašao i propustio je godinu dana, pa mu je neophodan klub u kom će se vratiti u život.

Nešto slično desilo se Boaćiju i Pešiću koji su u Zvezdi eksplodirali, golgeter iz Gane je to dobro naplatio transferom u Kinu, Pešić je imao godinu karijere i naoštrio se da se dokaže u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Milojević i Stojiljković su nekada bili dobar tandem Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Ipak, pitanje je do koje će cifre biti spremni da idu crveno-beli, za Pešića su platili Tuluzu 750.000 evra i sada bi se moglo raditi o sumi od oko milion evra.

Zahvaljujući radu sa Milojevićem, Stojiljković je otišao u Bragu i to je Čukaričkom donelo 700.000 evra.

Zvezda je na potezu, a rezultati Milojevića su već ohrabrili crveno-belo rukovodstvo da povuče i hrabrije finansijske poteze.

Otkriveno ko je Zvezdin tajni adut u pregovorima sa pojačanjima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    17. maj 2018 | 19:30

    On bi bio odlican izbor u spicu, takav tam profil treba, plus dobro se poznaje sa Milojem. Ako je Pesicu porasla cena minimum 3 puta i njemu ce isto tako.

  • Stevan95

    17. maj 2018 | 18:46

    Bravo terzo moramo uloziti ipak je u pitanju liga sampiona ali bi.bio zadovoljan i ligom evrope :)

  • bato

    18. maj 2018 | 00:17

    Ako su mogli Boaci i Pesic da daju toliko glove za nas onda mose i Stojiljkovic. Nikola je borben i ima brzinu koja je nam potrebna. Nama je potrebno vise profil igraca za velike utakmice Stojiljkovic, Pesic, Pavkov i mladi Joveljic je puna kapa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA