≫ 

Mrlja na Zvezdinoj proslavi: Navijači izviždali Luku Adžića! (VIDEO)

Delije očigledno ne prelaze tako lako preko odluke mladog igrača da ne potpiše novi ugovor

  • 27

Svečarski ambijent na našem najvećem stadionu povodom proslave titule Zvezde okupio je veliki broj navijača koji su ovacijama ispratili izlazak na teren svakog igrača iz tunela - svakog izuzev Luke Adžića!

Talentovani ofanzivac crveno-belih i momak koji je projektovan da bude jedan od nosilaca ekipe u budućnosti, izviždan je po izlasku iz tunela.

>>> Zvezda pokupila skoro sva priznanja: Igrači Superlige izabrali najbolji tim sezone, šestorica su crveno-beli (FOTO)

Navijači mu očigledno ne praštaju odluku da umesto novog potpisa sa Zvezdom, karijeru usmeri u drugom pravcu, ka inostranstvu.

Adžiću je klub ponudio nedavno novu saradnju, ovaj je to odbio tražeći bolje uslove, zbog čega nije došlo do sporazuma. Lukin otac i menadžer Ivan Adžić, pak, tvrdi da nikakve ponude nije ni bilo.

Navodno, Anderleht će biti sledeća stanica u karijeri sina nekadašnjeg kapitena kluba Ivana Adžića.

Osetio je i Adžić junior gnev navijača, nije mu bilo svejedno, pokušao je ljubljenjem grba na dresu ispod šampionske majice da iskaže privrženost, ali zvižduci i negodovanje nisu utihnuli...

VIDEO: Za razliku od Adžića, Le Talek i Donald su počastvovani ovacijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MareNS

    19. maj 2018 | 20:12

    Jedan je Obrad, jedan je Obrad, jedan ne Ooooobrad, jedan je Oooobrad...

  • Sale

    19. maj 2018 | 20:23

    A Le Taleku aplaudira ceo stadion i dobija ovacije i ako i on ne želi da produži ugovor! Umesto da smo malog Adžića ohrabrili aplauzom i ubedili ga da produži ugovor, ovako smo ga samo požurili da ode a dečko je veliki talenat! Tako je kod nas Srba, ivek više cenimo tuđe od svojega!

  • Djole

    19. maj 2018 | 21:37

    A sta je drugo ocekivao?Klubu koji je deset godina ulagao njegov razvoj je vratio tako sto ga je uskratio u svakom smislu (igrackom i finansijskom). Dok je taj klub grcao u dugovima od 50-60 miliona ipak je iznalazio nacina da od njega pravi igraca. Da je bar produzio ugovor pa da Zvezda uzme 2-3 miliona obestecenja,cak ni to..Nije sve u parama i kontroverznim menadzerima,ima nesto i u ljudskosti..Putuj igumane i dobro zatvori vrata za sobom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA