≫ 

Skandal u Italiji: Morbidna poruka navijača Juventusa nasmejala fudbalera "Stare Dame", u Napoliju besni (FOTO)

Daglas Kosta je brzo uklonio sporni sadržaj, ali svi su već videli šta je uradio

  • 1

Napoli je ove sezone ostao bez titule koja je sedmi put zaredom otišla u ruke Juventusovih igrača, sever je ponovo odneo pobedu nad jugom Italije, odakle, sem žala za propuštenom šansom, stižu pritužbe na ponašanje pojedinih igrača novog/starog prvaka.

Na meti se našao Brazilac Daglas Kosta koji je na svom instagram profilu podelio video navijača "Stare Dame" sa poprilično morbidnom sadržinom: na njemu se vidi kako pristalice Juventusa drže kovčeg u bojama Napolija sa krstom i imenom fudbalera kluba iz Napulja Lorenca Insinjea.

>>> Buknule emocije u Torinu, Bufonov oproštaj od Juventusa je najdirljivija fudbalska priča: Legendarni golman odigrao poslednji meč za prvaka Italije (FOTO) (VIDEO)

Kosta je kasnije uklonio video, ali je bilo kasno...

Napolitanci nisu oćutali na ovu provokaciju.

- Zgroženi smo zbog sramotnih i uvredljivih poruka pojedinih igrača Juventusa koje vređaju građane Napulja i ljude kao što je Lorenco Insinje - poručili su iz tabora drugoplasiranog tima Serije A.

Definitivno, ovo nije bio način da se smire strasti na relaciji dva kluba koje će sasvim sigurno biti još žešće naredne sezone.

Foto: douglascosta/instagram

VIDEO: Kako je goreo Kalemegdan tokom slavlja Zvezdine titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hmm

    20. maj 2018 | 13:59

    a kad je taj isti papak Insinje prozivao ceo Juventus, onda je to ok. Papci iz Napulja, vek ce proci dok budete mogli da se realno nadaju da opet uzmu trofej ispred Juventusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA