≫ 

Nejmara mama želi da izbavi iz PSŽ-a i pošalje u Real!

Tretman navijača prema mladom fudbaleru glavni je uzrok nezadovoljstva Brazilca i njegove porodice

  • 6

Majka slavnog fudbalera Nadin, želi najbolje svom sinu Nejmaru pa će tako dati sve od sebe kako bi njen mezimac zaigrao za Real Madrid.

>>>Mbape na prodaju ali za milijardu evra!

Kako prenosi magazin ABC, jedan od glavnih argumenata koji govore u prilog Nejmarovog transfera je njegovar rođena majka kojoj se ni malo ne dopada tretman navijača prema fudbalskom superstaru.

- Moj sin je napravio rizičan potez kada je ostavio klub poput Barselone i potpisao za tim poput PSŽ-a, koji se tek bori da bude među najvećima u Evropi. Ne razumem zašto navijači imaju problem sa njegovim penalima. Takođe, on nije zadovoljan tretmanom koji ima od strane predsednika Nasera Al Kalaifija.

Ironičan pozdrav Nejmara sa navijačima; Foto: AP/Tanjug

Njen stav je, prenosi As, da želi da svog sina izbavi iz Pariza što je pre moguće, jer on neće izdržati još godinu dana u Francuskoj. Idealno rešenje bio bi Madrid.

- Došao je ovde da učini PSŽ još većim klubom, a prošao je kroz sve ovo. U Realu ga žele, što su mu više puta i navijači stavili do znanja.

Tvrdnje da bi moglo doći do transfera, potkrepljuje i odličan odnos koji Brazilac ima sa Ramosom, Kristijanom Ronaldom, Marselom i Kazemirom, koji su istakli da Nejmar želi da zaigra za Kraljevski klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA