≫ 

Šaban Šaulić ogorčen zbog odlaska unuka Adžića iz Zvezde: Sada si u klubu gde će te ceniti! (FOTO)

Nije Šauliću prijao odlazak Adžića

  • 21

Fudbaler Luka Adžić potpisao je za Anderleht, a njegov deda, poznati pevač Šaban Šaulić, smatra da je Crvena zvezda pogrešila.

Činjenica je da Adžić nije želeo da ostane smatrajući da mu se ne pruža prava prilika, iako je imao veliku minutažu i veliku ulogu u rotaciji Crvene zvezde tokom šampionske sezone obeležene velikim uspesima u Ligi Evrope.

S obzirom da mu je ugovor isticao tokom sledeće zime, Zvezdi nije preostalo ništa drugo osim da ga proda, što je učinjeno u saradnji sa belgijskim velikanom.

- Moj unuk, moj ponos... Luka, deda ti želi svaku sreću u kraljevskom belgijskom klubu Anderleht. Srećan sam što ćeš konačno biti tamo gde znaju da cene tvoj talenat i rad - poručio je Šaulić.

Adžić se oglasio posle transfera i zahvalio Zvezdi, koja je nešto slično učinila, a poruku ogorčenja poslao je Šaban Šaulić.

VIDEO - Luka Adžić izviždan na proslavi Zvezdine titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    23. maj 2018 | 22:32

    Sabane, drzi se ti mikrofona i kafana jer ti to dobro radis. Videcemo koliko ce se naigrati u Anderlehtu. Daj boze da mu krene, samo da ne zavrsi kao Jankovic. Srecno mu bilo. Mozda kada se bude vracao nekada da tata sredi tranver u komsiluku.

  • Carapan

    23. maj 2018 | 22:30

    Tamo ce sigurno da igra,jedno 2 minuta dedin unuk,a tebe vise ni na stadion nece da prime SABANE

  • melbourne

    24. maj 2018 | 05:00

    Imao je sve u Zvezdi, sta je hteo crveni tepih, nema crvenog tepiha ni za koga, prva prilika dzada iz Kluba, more shut up Shabane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA