Uhapšen dva puta u jednom danu: Bivši najbolji teniser na svetu pravio rusvaj na ulici

Nemirni Ilija Nastase ponovo je u centru pažnje

  • 0

Bivši najbolji reket sveta Ilija Nastase (71) u petak se našao na udarnim stranicama vodećih portala Rumuniji, a i šire, zbog incidenta koji je izazvao na bukureštanskim ulicama.

Naime, Nastasea je istog dana policija dva puta privodila!

Najpre je privukao pažnju saobraćajne patrole zbog brz vožnje, a posle zaustavljanja utvrđeno je da je vozio u alkoholisanom stanju, pa je priveden, a onda uz kauciju od 200 evra pušten. Usput mu je određena i kazna zabrane upravljanja vozilom od tri meseca.

Međutim, samo nekoliko sati kasnije, Nastase je ponovo bio predmet pažnje saobraćajne policije zbog toga što je vozio skuter bez dozvole.

Ponovo je priveden, ali Rumuni ne navode da li je sankcionisan i za taj prekršaj.

Nastaseu ovo nije prvi put da pravi probleme, doduše više ih je u bliskoj prošlosti pravio na terenu. Pamti se njegov ispad tokom FED Kup meča između Rumunije i Britanije, kada je, kao selektor Rumunki, vređao teniserke iz Britanije Džoanu Kontu i En Ketavong.

Takođe, ne tako davno izazvao je burne komentare izjavom na račun nerođene bebe Serene Vilijams kada je rekao, doslovce: "Hajde da vidimo koje boje će biti ta beba. Čokolada sa mlekom?"

Napomenimo i to da ga je Svetska teniska federacija suspendovala iz članstva do 2021. godine i globom od 10.000 dolara zbog već pomenutog ekcesa na meču FED Kupa.

Pored toga što je vređao birtanske teniserke, psovao je i sudije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA