≫ 

ŠOK! Ronaldo najavio odlazak iz Reala odmah posle finala! (VIDEO)

Portugalac je zbunio sve navijače i najavio da će u narednih nekoliko dana objasniti sve fanovima koji su uvek bili na njegovoj strani

  • 45

Fudbaleri Real Madrida osvojili su svoju treću uzastopnu Ligu šampiona! Ipak, njihovi navijači odmah po završetku meča nisu imali mnogo vremena za slavlje, a sve zbog Kristijana Ronalda, koji je izjavom posle meča najavio odlazak sa Santjago Bernabeua.

Bilo je lepo biti u Madridu, u narednih nekoliko dana ću dati odgovor navijačima koji su uvek bili na mojoj strani. Napravili smo istoriju i sada treba da uživamo - izjavio je Ronaldo.

Uživajte u ovom trenutku. Zidan, trenersko osoblje, budućnost igrača nije bitna u oom momentu. Nemam sumnje, nije to važno sada, idemo da se odmorimo i videćemo šta će se desiti sledeće.

Ronaldu je ovo bila 5 Liga šampiona. Jednu je osvojio sa Mančester junajtedom, a četiri sa Realom. Da li mu je ovo i poslednja sa Madridskim klubom?

Nakon ove izjave, mnogi već misle da je odlučio da ode.

VIDEO: Ronaldova poruka sinu Nemanje Matića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljevski klub N°1

    27. maj 2018 | 00:26

    Sudjenje bez greske, svaka cast Mažiću i ekipi ... Predstavili su Srbiju na pravi način ... Real zasluženo pobedio, kompletnija ekipa, konkretnija, takmičarskija, jednostavno kvalitetnija ... Izlaskom Salaha Liverpul je izgubio glavno oružje i bilo je vec tada izvesno ko ce izaci kao pobednik ... Krajnji idiotizam je reći da je Ramos namerno povredio Salaha ... nazalost tako se dogodilo i steta zbog utakmice a najvise zbog jednog izuzetnog fudbalera, sportiste i coveka i najbitnije da se sto pre oporavi ... Svaka cast Bejlu za golove ... Najteze je golmanu Liverpula i ne treba decka osudjivati ... jeste pogresio kod prvog i treceg gola ali to je sport ... Majstorija Bejla, odlicna postavka i vrhunsko vodjenje ekipe od strane Zidana i odlicno sudjenje su obelezili ovu utakmicu ... Real u poslednjih pet godina cetiri puta prvak Evrope ! Sve je jasno i sta dalje komentarisati. Real Madrid N°1

  • kamerman

    27. maj 2018 | 04:19

    Nije bio u centru paznje posle utakmice pa ga zabolelo i odmah odlazi

  • Lola

    27. maj 2018 | 00:28

    Nek ide vise princeza,nemogu ga vise gledat njega i Ramosa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA