Partizan usrećio mališane u akciji Sportom do osmeha (VIDEO)

Lepa akcija na stadionu Partizana

  • 0

Srpski savez za rekreativni sport osoba sa invaliditetom, u saradnji sa FK Partizan, već drugu godinu zaredom organizuje manifestaciju pod nazivom Sportom do osmeha.

Cilj manifestacije je da se okupi što veći broj dece i omladine sa smetnjama u razvoju, koja će provesti jedan lep sportski dan u društvu njihovih sportskih idola. Ove godine je učestvovalo 200 dece iz Subotice, Novog Sada, Valjeva, Stare Pazove, Obrenovca i Beograda.

Manifestaciju su podržale brojne javne ličnosti, između ostalih: sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev, igrači FK Partizan Bojan Ostojić i Marko Jevtović, potpredsednica Srpskog saveza za rekreativni sport osoba sa invaliditetom Marina Tadić, kapiten FK Crvena zvezda Vujadin Savić, reprezentativke Srbije u odbojci Brankica Mihajlović i Tijana Malešević, glumci serije Istine i laži Buzurović Stefan i Vladimir Kovačević, prodekan fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju g. Aleksandar Jugović…

Takođe u igri sa decom učestvovali su i kadeti FK Partizan, njih dvanaest.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA