≫ 

Kristijano Ronaldo smirio navijače Reala! (FOTO)

Portugalac na dočeku izjavio da će se videti i sledeće godine

  • 0

Zvanično najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo, na proslavi treće uzastopne titule u Ligi šampiona, ukupno 13. titule prvaka Evrope, umirio je navijače Reala porukom da se na istom mestu vide i sledeće godine.

Samo 24 sata ranije Portugalac je nakon pobede protiv Liverpula u Kijevu 3:1 izjavio da je "bilo lepo igrati za Real i da će uskoro saopštiti navijačima na šta misli", što je pokrenulo priče o odlasku iz Madrida.

>>>Voleo bih da dam gol Zvezdi u derbiju: Nikolić zadužio dres i poslao poruku navijačima!

Činjenica je da Ronaldo nije imao neki zapaženiji učinak u finalu, što mu nije prvi put s obzirom na takođe bleda izdanja u finalima protiv Atletiko Madrida 2014. i 2016. godine.

 

Ipak, na proslavi titule u trenutku dok mu je 80.000 navijača na "Santjago Bernabeu" skandiralo: "Kristijano, ostani" izgleda da je rešio dilemu, a pojedini španski mediji tvrde da je sve bio njegov manevar oko novog ugovora i još veće plate.

>>>Zvezda može protiv Olimpije na startu, Malme i Šerif za 2. kolo: Dobar raspored pred žreb Lige šampiona

Naime, Ronaldu sigurno nije ni malo drago da bude na trećem mestu najplaćenijh fudbalera na svetu sa 23 miliona evra na godišnjem nivou. Nakon što je Nejmar prošle godine potpisao ugovor sa PSŽ-om prema kome će zarađivati godišnje 37 miliona evra, Leo Mesi je obnovio ugovor sa Barselonom prema kome zarađuje 33 miliona evra bez bonusa.

Jasno je da Portugalac, nakon pete osvojene titule prvaka Evrope, ne želi da još dugo ostane iza ove dvojice fudbalera.

VIDEO: Pogledajte kako je Ronaldo čestitao rođendan sinu Nemanje Matića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA