≫ 

Rukavina je jedini desni bek koga imamo: Da li je to garant da će biti starter u Rusiji? (VIDEO)

Defanzivac Viljareala ne bi trebalo da brine za odlazak u Rusiju

  • 15

Pomalo smo zaboravili koliko smo "utanjili" sa desnim bekovima sve dok nismo videli prizor na okupljanju reprezentacije na startu priprema pred Mundijal: Krstajić ima samo jednog igrača kome je pozicija uz desnu aut liniju "prirodna".

Antonio Rukavina zbog te činjenice može da bude potpuno spokojan pred konačan spisak selektora Krstajića, mada on ne misli ni da je jedina, niti najbolja opcija za poziciju desnog beka.

- Konačan spisak broji 23 igrača, svi će dati sve od sebe da budu u Rusiji. Možda po spisku tako izgleda (da je jedini desni bek), ali mi imamo dva-tri igrača koji takođe mogu da odgovore na toj poziciji. U svakom slučaju, svi igrači ovde imaju pritisak, svaki trening je novo dokazivanje, svaka utakmica je novo dokazivanje... - kaže Rukavina.

Mijat Gaćinović u akciji, Rukavini nije baš do tegova po starpoazovačkoj vrelini Foto: MN Press

Rivali Srbije u Autriji u predmundijalskim proverama biće selekcije Čilea i Bolivije i važno je, ako pitate Rukavinu, da iz ta dva meča Srbija izađe sa pozitivnim rezultatom.

- Imamo dve dobre prijateljske provere, istina to nisu selekcije koje će igrati na Mundijalu, ali sigurno da se radi o jako dobrim reprezentacijama, pogotovo je to Čile. Dobro je što ćemo osetimo stil fudbala koji oni gaje, sa kojim ćemo se susresti i sa Kostarijkom. Mislim da je bitno da iz ove dve prijateljske utakmice ostvarimo dva pozitivna rezultata pred oslazak u Rusiju.

Kompletan razgovor sa Rukavinom pogledajte u vrhu teksta.

VIDEO: Poslušajte i šta je selektor Srbije Mladen Krstajić rekao na okupljanju reprezentacije

VIDEO: Mitrović je pucao od samopouzdanja prvog dana druženja i rada sa saigračima iz nacionalnog tima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA