≫ 

Iliev najavio: U Partizan stižu još 4 fudbalera, Grashopersu poslata zanimljiva ponuda za Antonova!

Crno-beli će nastojati da dovedu nove igrače u svim linijama tima, a neki pregovori su već odavno započeti

  • 10

Voljan je Partizan da zadrži Nemanju Antonova u svojim redovima, to više nije nikakva tajna, ali se traži modelitet saradnje u kojoj će i crno-beli i Grashopres biti zadovoljni.

Prilikom pozajmljivanja levog beka u ugovor je uvrštena klauzula o prvenstvu otkupa i to u visini od 400.000 evra. No, kako švajcarski klub svejedno ne računa na fudbalera u budućnosti, iz Humske im je ponuđena prihvatljiva opcija u zamenu za isplatu pomenutog obeštećenja.

Naime, crno-beli su ponudili “skakavcima” opciju da im prepuste levog beka, a da u zamenu, umesto isplate obeštećenja, Grashopers profitira u procentima od njegove dalje prodaje. Što bi u slučaju dobrog poslovanja, a izvesno je, jer se radi o mladom reprezentativcu i veoma talentovanom igraču, moglo i Švajcarcima da donese veću zaradu od pomenutih 400.000 evra.

Nemanja Antonov na meču protiv Rada Foto: Marko Jovanović

U tom poslu su već angažovani i ljudi iz Partizana i menadžer Nemanje Antonova, uz nadu da će dogovor biti postignut do početka priprema za novu sezonu. Antonov je u Humsku stigao prošlog leta, ali je dugo čekao priliku da se dokaže i pokaže.

Tek u smiraju sezone je promenio mišljenje i stručnom štabu i ljudima iz kluba, dobio priliku da igra i ubedio ih da je najbolji od tri igrača na toj poziciji. Otuda uostalom i želja da ostane.

JOŠ ČETVORICA IGRAČA STIŽU U HUMSKU

I nije samo Antonov neko za koga će Partizan uložiti napor u prelaznom roku, crno-beli su već angažovali jednog napadača – Nemanju Nikolića i nemaju nameru da se zaustave na tome.

Posle jučeršnjeg sastanka sportskog direktora Ivice Ilieva i trenera Miroslava Đukića, precizirani su detalji u vezi sa prelaznim rokom i timom za narednu sezonu. Tačnije pozicije koje će struka pokušati da pojača.

Iliev i Vazura u loži stadiona Čukaričkog Foto: Marko Todorović

Kako stvari trenutno stoje, Iliev i Đukić su se složili da je su Partizanu neophodna još bar četiri fudbalera u svim linijama tima, kako bi bio konkurentan u borbi za trofeje. I to na poziciji centralnog defanzivca, desnog beka, krila i napadača. Mesta krilnog vezista i golgetera verovatno će pokriti strani fudbaleri.

- Radimo uveliko na reorganizaciji ekipe, počeli smo još pre nekoliko meseci da se bavimo time i sada ulazimo u fazu realizacije nekih želja, koje su prioritetne u Partizanu. Počeli smo angažovanjem Nemanje Nikolića, ali nećemo tu da stanemo. Naravno, prelazni rok je “živo dešavanja”, nekada neke stvari jednostavno ne možete da predvidite, no, potrudićemo se da pojačamo tim za narednu sezonu – kaže za Telegraf.rs sportski direktor Ivica Iliev i dodaje:

- Svetsko prvenstvo će sigurno malo usporiti procese na tržištu. Međutim, neke pregovore smo već započeli i verujem da nas Mondijal neće puno “zakačiti.

VIDEO Đukić posle osvajanja Kupa:

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šok

    30. maj 2018 | 12:25

    Ivice,zaboravio si i levog beka. Daj bre čoveče idi više i ne blamiraj se. I obavezno povedi na vašar Sumu i onog kanarinca Ožegovića.

  • Dejo

    30. maj 2018 | 12:28

    A culi ovu nasu upravu svecko prvenstvo ce im usporiti prelazni rok.Kao da dovode igrace iz reala,bajerna juvea. sve to mirise na jos gori prelazni rok nego prosle god.

  • Mersed Trumic

    30. maj 2018 | 12:44

    Odkako je Djukic trener evo g. dana stalno vrsite rekonstrukcije tima i tumba te ga a nikako da nadjete rjesenje s to je znak da neznate posao koji radite i pitam se koliko igraca trbate da isprobate a svakom mjestu da bi nasli pravi tim ma mozete isprobati pola igraca iz s.l.s. i na kraju ce te reci da nijedan nevalja a ustvsrnosti nevalja trner a i ti si Ilijevu imao velikih promasaja a nizasto nisi snosio odgovornast.Delibasic izajavljuje da igraci vole Djukica a to prava potvrda njegovog trenerskog neznanja.Igraci netreba da vole trenera vec da ga se boje i da ga respektuju jer treba znati da ekipa fudbalska nije udruzenje penzionera ili ferijalni save nego profesionalno drustvo koje mora da odradi posao za koji je dobro placen i treba da se kupi iz tog udruzenja a ne da neuspjehe pravdaju banalnim pricama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA