≫ 

Kakav povratak Nejmara! "Polomio kičme" Hrvatima, postigao gol za TV špice! (VIDEO)

Brazilac se uspešno vrato na teren nakon duge pauze

  • 6

Tri meseca su navijači čekali na povratak Nejmara fudbalu, jasno je i zbog čega, majstorija kao što je ona koju je as Pari Sen Žermena izveo protiv Hrvatske u prijateljskoj utakmici u Liverpulu.

Brazilski superstar ušao je u igru početkom drugog poluvremena, a u 69. minutu "promešao" odbranu "kockastih" i zakucao loptu pod prečku gola Subašića za 1:0.

Bio je to potez koji je razmrdao do tog trenutka učmalu utakmicu, doduše samo u drugom periodu je bila takva, izveo potez vredan divljenja: Nejmar je "lažnjacima" zalomio jednog, pa drugog defanzivca Hrvatske, Vrsaljka i Kovačića, a onda munjevito, neodbranjivo poslao loptu u mrežu.

Majstorija Brazilca koja je oduševila navijače južnoameričke selekcije na "Enfildu".

Brazil je sa ovakvim Nejmarom, oporavljenim i ubitačnim, za pedeset posto jači nego bez njega, što se i videlo na meču sa Hrvatima u kojem je Brazil bio nadigran u prvom delu, ali je već to sve mnogo bolje izgledalo u nastavku sa ulaskom prve zvezde tima.

Pogledajte majstoriju i gol Nejmara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    3. jun 2018 | 17:53

    A sta ce tek nama da radi ?

  • Haila

    3. jun 2018 | 18:40

    Samo da bude sto vise pravog fudbala na svetskom prvenstvu.Da ne bude previse komentara na sudjenje.

  • OO7

    3. jun 2018 | 20:18

    Sreca pa sa Brazilom igramo zadnju utakmicu u grupi ... Brazil dobija glatko prve dve ... A sa Nana mozda i odmori neke igrace pa odigramo i nereseno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA