Malo je falilo da se zaigra kolo posle gola Partizanu: Deki Stanković otkrio tajnu vozića u kultnom derbiju (VIDEO)

Jedna od ubedljivijih pobeda u novijoj eri derbija se slavila na nesvakidašnji način

  • 2

Dejan Stanković podsetio se i najlepših dana u Crvenoj zvezdi, kada je kao gost studija Telegrafa napravio malu karijernu retrospektivu.

Posebno je upečatljiv bio 110. derbi iz aprila 1998. godine, kada je Partizan pao na stadionu Crvene zvezde, a gol za 3:0 postigao je Dejan Stanković. Proklizao je i pao na stomak od sreće, a onda je krenuo čuveni vozić.

- Nemam pojma čija je to ideja bila, ja sam se bacio na grudi, krenuo sam... Neko je govorio da igramo kolo kad damo gol... Ovo je bilo sasvim spontano, te godine smo igrali stvarno fenomenalno, dobro smo se upakovali, uštimovali, igrali paklen fudbal. Žao mi je što smo tad naleteli na neke jače protivnike u Evropi, ali ja sam zadovoljan. Odrastao sam u Crvenoj zvezdi i stekao iskustva, mnogo sam bio namazan iako sam bio klinac, dosta toga dobrog sam pokupio.

 

On je sa Pericom Ognjenovićem bio paklen tandem, a mnogi se pitaju kako bi izgledalo da su karijeru nastavili u istom timu.

Stanković je slavio čak i sa kopačkom u ruci Foto: MNPress

- Ne znam kako bi izgledalo da smo u istom timu ostali. Pericu su povrede sputale, bio je paklen, strašno je šta je napravio 1994-1995. On je Darku Kovačeviću u krizi namestio 7-8-9 golova, direktnih, gde se Darko preporodio i napravio fenomenalnu karijeru. Možda ga je trgnuo, vratio u život, to mogu obojica da potvrde. Eto, Darko je posle toga eksplodirao. Mnogi su napravili zavidne karijere - rekao je Stanković, a ceo osvrt na ovaj period karijere možete pogledati u snimku na vrhu vesti.

VIDEO - Fudbalski kamp Dejana Stankovića na Zlatiboru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GGGGG

    4. jun 2018 | 21:18

    Grobarke skupite noge da vas ne izblamira deki nekom fintom kroz suknjicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA