≫ 

Sad je sve jasno! Otkriveno zbog čega je Karijus katastrofalno branio u finalu Lige šampiona!

Detaljnim pregledima koje je golman Liverpula obavio u Americi, ustanovljeno je da je tokom finala sa Realom zaradio potres mozga posle sudara sa Ramosom

  • 11

Golman Liverpula Loris Karijus i dalje je tema o kojoj se živo priča u mnogim fudbalskim kuloarima, naravno razlog zbog čega je Nemac i dalje "zvezda" je njegov blamantan nastup u finalu Lige šampiona, kada je sa dva amaterska kiksa "častio" Real titulom prvaka Evrope. 

Karijus se našao na udaru navijača, ali sada ima i napismeno opravdanje za svoje gafove, mada mu to sigurno neće biti bog zna kakva uteha, iako baca novi pogled na njegov nastup.

>>> Pomračenje uma Lorisa Karijusa! Da li je ovo najbizarniji gol finala Lige šampiona? (VIDEO)

Naime, posle detaljnih analiza koje je obavio u Bostonu 31. maja u Masačusetskoj opštoj klinici, utvrđeno je da je Karijus tokom utakmice sa Realom doživeo potres mozga!

Jasno je da mu je zbog toga u određenoj meri bila poremećena pažnja i koncentracija, te nije mogao da igra i da bude fokusiran na najvišem nivou.

Kompletne rezultate pregleda i dijagnozu engleski mediji su dali na uvid čitaocima da se i oni uvere da je golman Liverpula bio u stanju umanjene sposobnosti da igra meč od velike važnosti.

- Nakon što smo pažljivo odgledali snimak utakmice i sabrali sve ono što se dešavalo - uključujući njegove prijavljene sadašnje i neposredne post-kontaktne subjektivne simptome, fizičko ispitivanje i objektivne pokazatelje, zaključili smo da je g. Karijus u toku utakmice 26. maja 2018. godine pretrpeo potres mozga - rezultati su pregleda koji su obavili Doktor Ros Zafonte i Doktor Lenore Herget.

Kiks koji je zapanjio navijače Liverpula: Karijus prima gol "kroz ruke" u finalu Lige šampiona Foto: Tanjug/Ap

Koban udarac Karijusu je zadao, niko drugi do omražen od mnogih posle finala (a i pre toga) - kapiten Reala Serhio Ramos.

Njihov sudar, tačnije Ramosov neoprezan start na Karijusa laktom u glavu, možete videti OVDE.

Zanimljivo je da se ova situacija desila nedugo pre nego što je Karijus napravio prvi kiks, kada je na iznenađenje čitavog fudbalskog sveta, loptu iz ruke nabacio Benzemi na nogu, a ovaj je preusmerio u mrežu...

Drugi put, Karijusu se "pomračilo" posle udarca Bejla koji nije uspeo da iskontroliše.

Mnogi su posle svega bili ubeđeni da je Liverpulov golman bio jezivo loš te noći, ali iako ima i u tome malo istine, pregled glave je potvrdio da su greške koje je pravio velikim delom bile rezultat njegove povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caki

    4. jun 2018 | 22:46

    Zao mi je ovog momka i verujem da je ovo istina!

  • Zoran

    4. jun 2018 | 22:32

    Nikakav potres to je opravdanje jednostavno los golman ali ima dobrog menadzera ovaj nije ni za trecu nemacku ligu

  • Neko tamo

    4. jun 2018 | 22:53

    Ramos sve zive povredjuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA