≫ 

Menadžer Mohameda Salaha oduvao zainteresovanu Barsu komentarom! (FOTO)

Agent Mohameda Salaha porekao da je odlični Liverpulov napadač bio nuđen Barseloni ovog leta

  • 0

Mohamed Salah ne prestaje da bude u centru pažnje ove sezone.

Cena 25-godišnjeg Egipćanina je vrtoglavo porasla nakon fenomenalnih partija u kojima je postigao 44 pogotka u svim takmičenjima ove sezone u dresu legendarnog kluba sa Enfilda.

Kako navodi španski AS, zastupnici Salaha su imali nekoliko razgovora sa čelnicima Barselone i ponudili su šampionima Španije šansu da dovedu odličnog levonogog napadača ovog leta.

Jirgen Klop ne može da zamisli napad Liveprula bez Mohameda Salaha Foto: Tanjg/AP

U izveštaju se takođe navodi kako je Barselona svesna da je Salah zainteresovan za prelazak na Kamp Nou, dok klub trenutno radi na potencijalnoj ceni transfera.

Rami Abas Isa, agent Mohameda Salaha, je na svom Tviter profilu napisao da nije imao nikakve aktivnosti u pogledu pravljenja velikog transfera za svog klijenta. 

- Ovo se nikada nije dogodilo. Trebaju vam bolji izvori - napisao je Salahov agent na Tviteru.

Salah je stigao u Liverpul prošlog leta, za današnje uslove, tričavih 42 miliona evra. Menadžer Liverpula, Jirgen Klop, je izjavio da ne želi čak ni u šali da priča o prodaji svog najboljeg fudbalera.

- O takvom nečemu ne želim ni da razmišljam - izjavio je harizmatični Nemac.

U međuvremenu, Barselona želi da da dovede novog napadača kao alternativu ukoliko ne uspe transfer Antoana Grizmana ovog leta.

Francuski internacionalac ima otkupnu klauzulu od 100 miliona evra dok madridski Atletiko ne želi da ga pusti za nižu sumu od pomenute.

VIDEO: Jedan je Maradona! Čuveni fudbaler poslao Srbiji poruku pred Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA