≫ 

Kuva se oko Brazilca: Partizan poslao ugovor Leonardu!

Bilo bi sjajno da vezista “prelomi” što pre, ali i ako se ne desi, nije strašno, jer takvog igrača vredi čekati do poslednjeg dana prelaznog roka

  • 30

Postoji okvirni plan u Partizanu da se dobar deo pojačanja u prelaznom roku obezbedi do početka drugog dela priprema u Sloveniji, na koji ekipa putuje 21. juna. Dobar deo je ispunjen angažovanjem napadača Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša, a radi se i na transferima krilnog veziste Gorana Zakarića, desnog beka Martina Mileca, te štopera, koji je (za sada) nepoznat javnosti. Samo u slučaju jednog fudbalera se ne žuri u Humskoj, jer je uvek dobrodošao i svrstan je u posebnu kategoriju, kao neko koga, ako je potrebno, vredi i duže čekati. Naravno, to je – Leonardo da Silva Souza.

>>>Čim su novinari pomenuli večiti derbi protiv Zvezde, Rikardo Gomeš i Ivica Iliev nisu mogli da sakriju osmeh (VIDEO)

Nije to ništa novo, ništa nepoznato, jer je i sam generalni direktor Miloš Vazura nekoliko puta isticao da je u skoro svakodnevnom kontaktu sa Brazilcem i da on Partizan ne doživljava samo kao klub, već kao svoju drugu kuću.

Detalj sa derbija; Foto: Marko Todorović

Međutim, u Partizanu ne kriju da bi Leonarda rado videli u svojim redovima i novina je to što su mu nedavno konkretnim koracima dali doznanja da ga žele u crno-belom dresu, uputivši mu i zvaničnu ponudu za obnavljanje saradnje, saznaje Telegraf.rs.

Narodski rečeno “ugovor na papiru”, čiji je nacrt Brazilac već dobio i upoznat je sa time šta mu Partizan nudi da ukoliko odluči da se vrati u Beograd. Saznajemo da ni veštom dribleru nije svejedno, jer su ga u Humskoj, i pored svih hirova koje ispoljavao (a bilo ih je), držali “kao malo vode na dlanu”. Otuda je njegovo prijateljstvo sa Milošem Vazurom i sportskim direktorom Ivicom Ilievim opstalo do dan danas.

Dakle, Brazilac na stolu ima konkretnu ponudu iz Humske i samo od njega zavisi da li će pre ili kasnije prekinuti odmor i krenuti sa porodicom ka Beogradu ili, pak, nekoj drugoj destinaciji.

Foto: sr.partizan.rs/Miroslav Todorović

IMAO PONUDE IZ KINE I TURSKE

A, ni to nije isključena solucija, jer fudbaler takvog kalibra na stolu uvek ima nekoliko opcija. U trenutku kada je prevremeno raskinuo ugovor sa Al Ahlijem iz Džede, u Saudijskoj Arabiji, Leonardo je imao dve konkretne ponude. Jednu iz Kine i drugu iz Turske, a njegovo potaživanje je bilo – 2.000.000 evra godišnje.

U Humskoj, svestan je i sam fudbaler, ni blizu ne može da dobije taj novac, ali može dobije ono što njemu najviše prija - status “posebnog” u svakom smislu te reči, poštovanje i pažnju, verovatno i drugačiji ugovor od svih ostalih prvotimaca.

VIDEO: Saša Ilić ekskluzivno u studiju Telegrafa

Na tu kartu igraju crno-beli, nadajući se da će i Leonardu uskoro dosaditi “produženi” odmor u Brazilu i da će, kao i prošli put, umesto “novčanikom” razmišljati srcem.

Bilo bi sjajno i za struku da Partizan da Brazilac “prelomi” što pre, ali ako se to ne desi tako brzo, nije strašno. Jer, rekosmo već, Leonardo je igrač koga vredi čekati...

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA