Kolarov otkrio šta je glavni problem Orlova, ali poručuje: Optimista sam za Mundijal (VIDEO)

Kapiten smatra da ima još prostora za napredak

  • 3

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov istakao je posle pobede nad Bolivijom da ima mnogo prostora za napredak u igri Orlova do Mundijala. On je rekao i da je glavni problem u igri našeg tima kada protivnik ima loptu i smatra da je potreban bolji presing.

- Mislim da možemo mnogo bolje, naročito kada oni imaju loptu, da imamo bolji presing, jer kod boljih ekipa mislim da možemo da imamo problem. Imamo još 7 dana da se pripremimo, ekipa je dobra, ima još mesta za napredak. Rezultat je jedna lepa uvertira za Mundijal - bili su prvi utisci Kolarova posle meča.

On je istakao i da su mladi igrači uneli pozitivan duh u reprezentaciju, istakao je posebno Sergeja, ali i Mitrovića i Kostića, koji su takođe stasali u mladoj reprezentaciji.

- Pre neki dan sam razmišljao, ja sam ja sam bio drugi bio sa mladom reprezentacijom, a oni su osvajali. Nadam se i vidim na treninzima da imaju pozitivan duh i nadam se da će nam pomoći da napravimo dobar rezultat u Rusiji. Sergej je jedan vanserijski igrač, ne zaboravimo Mitra i Kostića koji su stasali i mnogo su odgovorniji u igri. Verujem iskreno u ekipu - dodaje bek nacionalnog tima i prokomentarisao prvog protivnika Sribje u Rusiji

Aleksandar Kolarov na utakmici Srbija - Bolivija; Foto: MN Press

Kostarika, videćemo, imamo sedam dana. Utakmica sa Kostarikom i Brazilom će biti najteže moguće. Svi smo svesni snage Kostarike, znamo da su u ovom trenutku bolje plasirani od nas tako da verujem da samo skromnošću i ozbiljnim radom možemo da se i mi pitamo nešto - ističe Kolarov, koji je prokomentarisao i poslednju liniju odbrane sa mladim Nikolom Milienkovićem, koga Krstajić smatra novim Nemanjom Vidićem.

- On je mlad, ima 19 godina, sve je ovo novo za njega. Bitno je da je na pravom putu, ima još dosta da se poboljša. Bleki ima personaliti u igri, uz Baneta, Tošketa i mene, ako budemo tako igrali, mora još mnogo da sluša i da radi, ali mislim da će biti super igrač - poručio je kapiten reprezentacije Srbije.

Srbija prvi meč na Mundijalu igra 17. juna protiv Kostarike od 14 časova u Samari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA