S neizmernom tugom se opraštamo od Fadilja Vokrija: Pogledajte šta piše u čitulji koju je izdao Partizan (FOTO)

Crno-beli se oprostili od svog bivšeg igrača

  • 28

Partizan se oprostio od svog nekadašnjeg fudbalera Fadilja Vokrija, koji je preminuo u Prištini u subotu u 57. godini života.

Nakon emotivne objave na profilima na društvenim mrežama, crno-beli su izdali i čitulju za Vokrija, koji je poslednjih godina obavljao funkciju predsednika Fudbalskog saveza tzv. Kosova.

- S neizmernom tugom opraštamo se od Fadilja Vokrija. Hvala ti za godine koje si proveo u našem klubu i za sve što si za njega učinio. Neka ti je večna slava - piše u čitulji koju je izdao Partizan.

Čitulja za Fadilja Vokrija; Printskrin: Večernje novosti

Vokri je preminuo od posledice srčanog udara, koji je doživeo oko 9.30 u subotu posle treninga. U bolnicu je dovezen bez znakova života, a lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Boje Partizana branio je od 1986. do 1989. godine, a za to vreme odigrao je 55 utakmica i dao 18 golova. Bio je i reprezentativac Jugoslavije na 12 utakmica, uz šest postignutih golova.

Od njega su se emotivno oprostili i bivši saigrači, ali i njegov prijatelj Branko Ružić, ministar u Vladi Srbije i nekadašnji potpredsednik Partizana.

VIDEO: Intervju Saše Ilića za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    10. jun 2018 | 14:40

    Vise ne navijam za Partizan! Navijam za svoj Vozdovac od danas, mars!!!

  • Da li je moguće da i jedan Srbin navija za ovo zlo?

    10. jun 2018 | 16:14

    Odajete počast čoveku koji je lično promenio ime stadiona u Trepči u stadion Adema Jašarija-najvećeg šiptarskog teroriste i ubice Srba, čoveku koji je ostrašćeno likovao i slavio puštanje drona sa zastavom Velike Albanije nasred Beograda i Srbije i tražio izbacivanje Srbije iz kvalifikacija, koji je zabranio odigravanje humanitarne utakmice za srpsku decu iz Gračanice jer mu smeta srpska himna i skandiranje "Kosovo je srce Srbije"...Takvog čoveka slavite Jugosloveni? Da nećete možda posthumno da podignete spomenik i predsednika JSD Franji Tudjmanu samo zato što je bio partizanovac?

  • Giks

    10. jun 2018 | 13:22

    Jel ovaj bese zabranio zvezdi da dodje na Kosovo I odigra humanitarnu utakmicu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA