≫ 

Partizan počeo pripreme, Suma se nije pojavio na prozivci (FOTO) (VIDEO)

Treneru Đukiću javila su se ukupno 34 igrača

  • 4

Nije prošlo ni pune tri sedmice otkako su fudbaleri Partizana odigrali poslednji meč u minuloj sezoni i slavili u finalu Kupa Srbije, a danas su, sa gotovo istim snagama već počeli pripreme za novu sezonu.

Crno-beli su se tradicionalno okupili u svom sportskom centru, u Zemunu, gde su im sreću u novim "radnim pobedama" poželili članovi Uprave kluba i stručnog štaba na čelu sa trenerom Miroslavom Đukićem.

Na spisku tima iz Humske, koji se odazvao prozivci, našlo se 34 igrača, uz opravdano odsustvo prvog golmana Vladimira Stojkovića, koji će braniti boje Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji, kao i Rikarda Gomeša, kome je klub dao nekoliko dana odmora. Trebalo bi da se priključi novim saigračima u subotu.

Danilo Pantić je, takođe izostao, pošto je, prema nezvaničnim informacijama, morao da se javi u Čelsi, sa kojim ima važeći ugovor. Zanimljivo, na okupljanju se nije pojavio ni Sejduba Suma koji u Beograd dolazi u utorak.

Ostatak igračkog kadra je kompletan, pojačan dvojicom novajlija - Nemanjom Nikolićem i Rikardom Gomešom, ali se uskoro očekuju promene u oba smera, odnosno i dolasci i odlasci iz kluba.

Fudbalerima se tradicionalno prvo obratio predsednik Milorad Vučelić.

Čelnici Partizana na okupljanju prvog tima Foto: Telegraf

- Dragi momci, koji ste tek došli i oni koji su bili. Igrač Partizana pre svega voli Partizana. On nosi dres tima sa ogromnom časnom tradicijom, prepunom trofeja. Taj dres je težak, ali tu je stručni štab da vam pomogne da vam bude lakše. Ovo je veliko klub, koji uvek igra tri takmičenja. Mora da osvoji prvenstvo i Kup, jer je sve ispod toga neuspeh. Mora da dogura i što dalje u Evropi. Igramo na tri fronta i vi morate da igrate kao na "frontu". Morate da date sve od sebe na svakoj utakmici, ni uspeh neće da izostane. Ne smete da osećate umor, zato pripreme i služe. U glavama izostavite umor, imate talenat i dar za posao kojim se bavite i zato vam želim sreću i naporan rad. Tako isto želim i selekciji Srbije sreću na Svetskom prvenstvu - jasan je bio Milorad Vučelić.

Usledilo je i obraćanje sportskog direktora Ivice Ilieva.

- Čeka nas dosta rada, imamo velike ambicije, a titula je prioritet svih prioriteta. Želim vam svima sreću i da se na kraju svi zajedno radujemo - rekao je Ivica Iliev.

VIDEO: Miroslav Đukić o ambicijama u sledećoj sezoni

Na kraju je sreću poželeo i trener Miroslav Đukić.

- Prvo želim da vam čestitam na prošloj sezoni, a i poželim sreću u narednoj. Znamo se dobro i biće nam lakše da funkcionišemo zajedno. Hoćemo da vratimo primat u Superligi, da odbranimo Kup, ali i da makar ponovimo uspehe u Evropi. Neka vam nebo bude limit - rekao je Miroslav Đukić.

Evo i spiska igrača koji su se javili na pripreme:

Spisak fudbalera Partizana Foto: Telegraf

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. jun 2018 | 11:06

    Ко то беше Сума? Јел то онај "мађионичар" с фудбалом? Фудбалски Харлемовац. Да пукнеш од смеха

  • GP

    11. jun 2018 | 12:24

    Ovaj Partizan sa Djukicem kao trenerom me uopste ne interesuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA