≫ 

Stojiljković stiže u Zvezdu, a crveno-beli uskoro očekuju i zamenu za Le Taleka!

Čeka se pravi adut

  • 0

Fudbalski klub Crvena zvezda, posle Dejana Melega, dovešće i napadača Nikolu Stoiljkovića, potvrdio je danas generalni direktor Zvezdan Terzić.

Prema njegovim rečima, Stoiljković bi već sutra mogao da zaduži opremu šampiona Srbije i postane treće pojačanje ovog leta, uz Dušana Jovančića.

- Danas završavamo sve oko Stoiljkovića, očekujem ga sutra na treningu - poručio je Terzić novinarima na početku priprema.

On je dodao da je u novoj sezoni glavni cilj odbrana titule, ali i ostanak na međunarodnoj sceni što duže.

- Očekivanja su ista u ovoj sezoni, šampionska titula kao prioritet, i što dalje u Evropi. Kao profesionalci u obavezi smo da napadnemo Ligu šampiona, to smo preneli igračima, iako bih lično bio zadovoljan i da ponovimo isti uspeh u Ligi Evrope. Ipak, fokusirani smo na Ligu šampiona - rekao je generalni direktor klubqa.

Terzić je najavio da će uskoro doći zamena za Damijana Le Taleka.

- Neće biti velikih odlazaka i dolazaka ovog leta. Žao mi je zbog odlaska Le Taleka, ali očekujem uskoro njegovu zamenu. U planu su dva ili tri igrača, sličnih i čak možda većeg kvaliteta - naveo je on.

Crveno-beli će u Beogradu raditi do četvrtka, potom idu na Zlatibor do 21. juna, a dva dana kasnije u austrijski Vindišgarsten gde će se spremati do 3. jula, posle čega sledi početak nadmetanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

VIDEO - Kolarov se nada dobrom povratku iz Rusije

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA