≫ 

Menadžer otkrio zašto Suma nije došao na prozivku Partizana i šta će biti s njim!

Vezista ostao dan duže u domovini zbog privatnih obaveza, a imao je rezervisanu povratnu avionsku kartu upravo za 12. jun

  • 12

Mala konfuzija koju je izazvalo nepojavljivanje Sejdube Sume na početku priprema za novu sezonu, odnosno nemogućnost trenera Miroslava Đukića da odgonetne gde se igrač nalazi, s obzirom na činjenicu da je i on sa odmora u Beograd stigao u subotu, razrešena je već tokom jučerašnjeg dana.

Epilog: Suma danas stiže u prestonicu i priključiće se ostatku tima Partizana, a koliko će još biti deo kluba – to je već teško precizno odgonetnuti. Ali, sudeći upravo po izjavi Đukića medijima da se nije uklopio u sistem, čini se da nije teško ni naslutiti – neće dugo.

Naime, fudbaler iz Gvineje je imao rezervisanu povratnu avionsku kartu za 12. jun, a razlog zakašnjenja su privatne obaveze, koje je i najavio nekolicini operativaca kluba.

To za Telegraf.rs potvrđuje i Sumin menadžer Boban Savić.

- Suma danas stiže u Beograd. Zadržao se jedan dan duže u domovini, jer je rešavao neke privatne stvari i to nije ništa nepoznato, jer mu je klub i rezervisao povratnu avionsku kartu za 12. jun. Priključiće se odmah ekipi, odraditi preglede i staviti na raspolaganje treneru. On je igrač pod ugovorom, mora jednostavno da poštuje svoje obaveze i nema mesta baš tolikoj medijskoj pompi – kaže Boban Savić.

Sejduba Suma na jednom od mečeva Partizana Foto: M. Jovanović

Upitali smo ga i kakva je Sumina budućnost u Partizanu. S obzirom na to da nije bilo promena u stručnom štabu, a fudbaler i trener definitivno nisu i teško da će ubuduće biti na istim talasnim dužinama.

- Imam veoma korektne odnose sa ljudima iz Partizana i definitivno ćemo razgovarati na tu temu u narednim danima. Neke stvari deluju prilično jasno, ali hajde da ne prejudiciramo događaje. U kontaktu sam sa generalnim direktorom Milošem Vazurom i sportskim direktorom Ilievim, pa ćemo da izvagamo najbolje rešenje.

Interesovanja, bez obzira što Suma nije gotovo ni igrao u prolećnom delu sezone, ipak ima.

- Postoji interesovanje iz Turske, sa kojim sam lično upoznat, ali i priča iz jedne od arapskih zemalja, koja, pak, ide preko kluba. O tome tek treba da se informišem kada budem razgovarao sa ljudima iz Partizana. U svakom slučaju, uskoro će sve biti mnogo jasnije – zaključuje Boban Savić.

Pogledajte konferenciju Miroslava Đukića na okupljanja Partizana:

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    12. jun 2018 | 09:16

    Одрадио их мајстор из Гвинеје за све паре, сад и овај нови Меси са Зеленортских острва да их одради...што волим кад им овако добро иде...

  • Zeks

    12. jun 2018 | 15:42

    Sumu je unistio Djukic neznalica..tacka

  • David

    12. jun 2018 | 13:53

    Sa Sumom je ista situacija kao sa Barkosom, nedaju mu saigraci iz ljubomore ili vec neznam zasto loptu. To se vidi iz aviona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA