Zvezda saznala potencijalnih 6 rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jedan tim svi žele da izbegnu!

Možemo da gledamo ponovo duel srpskog i crnogorskog šampiona

  • 13

Crvena zvezda će u utorak od 12 časova saznati ime prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a UEFA je već skratila spisak za 1. kolo i odredila šest potencijalnih protivnika sa kojima crveno-beli mogu da se sastanu.

Među njima su šampion Slovačke, Malte, Jermenije, Crne Gore, Letonije i Estonije. Šampion Srbije je povlašćen na žrebu za 1. kolo, pa za potencijalne rivale ima lakše rivale.

Ipak, i tu ima nekoliko potencijalnih mina, a svakako bi najozbiljniji rival bio šampion Slovačke Spartak iz Trnave i to će biti ekipa koji crveno-beli žele da izbegnu.

Zanimljivo je da bismo ponovo mogli da gledamo duel srpskog i crnogorskog šampiona, kao prošle godine kada je Partizan igrao protiv Budućnosti. Ovoga puta bi Zvezda mogla da se sastane sa Sutjeskom.

Svi potencijalni protivnici Zvezde za 1. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona:

Spartak Trnava (Slovačka), Valeta (Malta), Alaškert (Jermenija), Sutjeska (Crna Gora), Spartaks Jurmala (Letonija) i Flora Talin (Estonija).

VIDEO: Predstavljeno najveće pojačanje Crvene zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    18. jun 2018 | 15:29

    Ma dajte bre koja Trnava, Sutjeska, igrali smo s ARSENALOM u Londonu 0:0 i pritom bili bolji al nas nije hteo gol, a vi vamo strahujete od neke Trnave, pa pocisticemo ih 10:0

  • ...

    18. jun 2018 | 18:50

    Ako hocete sa Realom i Barsom,onda ovo mora da se PREGAZI

  • Rača

    18. jun 2018 | 20:26

    Pokazalo se u praksi da smo protiv jakih klubova uvek lepse igrali a protiv da kazem slabijih uvek muka..e sad videcemo sta je ostalo od proslogodisnje zvezde..nadam se da ce to sve malo bolje biti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA