Zvezda je konačno kompletna na pripremama: Ben stigao izuzetno raspoložen! (VIDEO)

Napadač crveno-belih priključio se ekipi na Zlatiboru

  • 1

Napadač Crvene zvezde El Fardu Ben je dobio nešto duži odmor od ostalih igrača crveno-belih, i poslednji se priključio ekipi na pripremama na Zlatiboru. Ali, kako ističe, sada je potpuno spreman da se posveti ekipi i treniranju.

- Srećan sam što sam se ponovo vratio posle malo dužeg odmora i lepo je započeti novu sezonu. Odradio sam prvi trening, imamo dosta mlađih igrača ovde, ali tim se nije mnogo promenio. Ostali smo bez nekoliko fudbalera, ali dobro izgledamo. Radonjić i Rodić su na Svetskom prvenstvu, a to je odlično za klub - rekao je Ben i dodao:

- Osećam se dobro i spremno. Imao sam nekoliko slobodnih dana više pa sam odmoran, ali spreman sam za sve što sledi u narednim danima priprema.

Ben je svestan značaja pripremnog perioda, i već razmišlja i o kvalifikacionim utakmicama koje čekaju Crvenu zvezdu.

- Ovaj deo priprema je sa razlogom težak jer znamo šta nas čeka i moramo biti spremni kada izađemo na teren u prvoj utakmici kvalifikacija. Spremamo se za taj dvomeč ali ja se nadam da će ih biti još tri nakon toga - jasan je Ben.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladjo

    19. jun 2018 | 13:13

    Bolje da nije ni dolazio sta ce nam dzabe nista brate nezna rupa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA