Partizan u problemu da dovede desnog beka: Slovenačka rampa za Mileca!

Crno-beli imaju strpljenja u pregovorima, ali neće čekati Slovence u nedogled, već će posegnuti za drugim rešenjima

  • 12

Povratak Zlatka Zahovića na mesto sportskog direktora Maribora, koje je razočarano napustio kada je pomenuti tim u poslednjem kolu slovenačkog šampionata izgubio titulu od ljubljanske Olimpije (sumnjiv jedanaesterac), značajno je zakomplikovao pregovore Partizana u vezi sa kupovinom Martina Mileca.

>>> Partizan radi na pojačanjima: Čekaju se još centralni defanzivac, desni bek i krilni vezista!

Desni bek je već dao pristanak crno-belima i želi da dođe u Beograd, ali Slovenci su sada “promenili ploču” i ne žele uopšte da ga prodaju. Crno-beli, naravno, ne odustaju, ali vreme odmiče i nemaju nameru da čekaju odluku kluba iz Maribora u nedogled.

Do pre nekoliko dana, dok je Zahović bio bez funkcije i na “liniji vatre” sa predsednikom Maribora Dragom Cotarom (prozivao ga javno da je nesposoban da vodi klub), Milec je imao svoju cenu na tržištu. Ali se jučerašnjim povratkom u klub ideologa sportskog sektora sve promenilo, pa i pregovaračka pozicija dva kluba.

Zahović, koji je u kratkom periodu bez funkcije čak bio i jedan “saveznika”

Iskusni bek bi u Partizan, ali Maribor spušta rampu : Martin Milec Foto: Tanjug/AP

Partizanu u pokušaju da agnažuje Mileca, sada smatra da desni bek mora da ostane u Mariboru, tvrdeći da samo on “nema cenu i nije na prodaju”, pošto je bio ponajbolji igrač u prošloj sezoni. A uz to ga vezuje i ugovor do 2020. godine.

Crno-beli su učinili sve što su mogli, ponudili novac i procente za reprezentativnog defanzivca, spremni su i da sačakaju još izvesno vreme, ali ne predugo, kako ne bi ugrozili prooces uigravanja tima za evropske kvalifikacije.

Ukoliko Maribor ne popusti u dogledno vreme, Partizan već ima spremljena alternativna rešenja, sa kojima je klub uveliko u kontaktu.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    19. jun 2018 | 13:44

    Кажу, одличан играч. Права "бомба". Вреди бар 1 600 000€. Реал и Бајерн га тражили.

  • nscz

    19. jun 2018 | 13:34

    Pouceni iskustvom sa Slovanom i Sumom lako ce Slovenci nabiti cenu. Ivica je odlican pregovarac. Pa Sumu je dobio od Slovana za sicu

  • Sejduba

    19. jun 2018 | 13:37

    Samo da je nama soumaah ah tu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA