≫ 

Ako Zvezda izbaci APOEL, postaje nosilac u kvalifikacijama: Liga šampiona nikad bliža za crveno-bele!

Doduše, treba prvo proći Spartaks, a zatim i Kiprane

  • 8

Navijači Zvezde mogu da budu zadovoljni posle žreba za 1. i 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, koji im je za protivnike doneo Spartaks iz Jurmale u prvom i pobednika duela Suduva - APOEL u drugom.

Očekivano je da Zvezda i APOEL opravdaju ulogu favorita u 1. kolu i da se međusobno sastanu u drugom.

APOEL kao redovni učesnik evropskih takmičenja ima odličan UEFA koeficijent, pa je bio povlašćen u 2. kolu, a takav status mu je namenjen i u 3. kolu, ukoliko prođe Zvezdu.

Ono što je najbolja stvar za Zvezdu, jeste da je žreb za 3. kolo 23. jula u Nionu, dan pre prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Samim tim bi Zvezda preuzela ulogu nosioca ukoliko eliminiše APOEL i u trećem kolu bi mogla da dobije, uslovno rečeno slabijeg rivala.

Ukoliko opravdaju ulogu favorita u 1. i 2. kolu, to bi prema projekcijama mogli da budu Karabag, BATE Borisov, Dinamo Zagreb, Šerif, Malme i AEK. Zvezda bi na taj način izbegla Salcburg, Ludogorec, Seltik Legiju i Astanu kao moguće rivale u 3. kolu.

Prolazak 3. kola Zvezdi bi automatski doneo najmanje plasman u Ligu Evrope, a igrala bi i plej-of za Ligu šampiona, a ukoliko svi favoriti opravdaju ulogu u prethodnim rundama, mogući rivali su PSV, Salcburg, Seltik i Ludogorec.

VIDEO: Predstavljanje najvećeg pojačanja Zvezde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    19. jun 2018 | 16:34

    Blizu je kao i svake godine

  • Deki

    19. jun 2018 | 17:47

    Prvo skoči pa kaži hop. Kad bi baba imala brkove bila bi deda.

  • Ja...RS

    19. jun 2018 | 20:56

    Naravno,ako i Zvezda i Apoel prodju prvo kolo,cccc nisu odigrali ni prvo kolo a vi mastate o trecem,uvijek nesto malerisete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA