≫ 

Ako vas Ronaldo pozove na ručak, odbijte ga! Bivši saigrač Portugalca otkrio detalj koji najbolje opisuje fanatičnu prirodu asa Reala

Patris Evra ispričao zanimljivu anegdotu od pre nekoliko godina

  • 3

Opšte je poznato koliko je Kristijano Ronaldo fanatičan kada je trening u pitanju, teško da neki fudbaler može da mu isparira kada je reč o posvećenosti obavezama, vežbama, zdravom načinu života.

Ronaldo živi i trenira kao Spartanac, zato je, uostalom, tu gde jeste, zato toliko traje.

U to je mnogo puta mogao da se uveri i njegov bivši saigrač Patris Evra sa kojim je igrao u Mančester junajtedu, Francuz je bio gost stanice "ITV" gde se prisetio jednog detalja koji najbolje objašnjava Ronaldovu sportsku i životnu filozofiju.

- Daću savet svima - kada vas Kristijano Ronaldo pozove na ručak, odbijte ga, samo recite ne. Ne kažem to zbog hrane, ali to vam izgleda kao da ste pozvani na trening - počeo je Evra o danu koji je na njega ostavio jak utisak.

Zatim je prešao na stvar.

- Zvao me je da idemo kod njega na ručak posle treninga, bio sam stvarno umoran, na stolu je bila samo salata i pileća supa, od pića samo voda, ali ne sok. Počeli smo da ručamo, a ja sam mislio da glavno jelo tek dolazi, ali ništa. On je završio sa jelom i počeo da se igra sa loptom. Tek što sam završio sa jelom, počeli smo da se dodajemo "na dva dodira", posle je hteo u bazen da plivamo, zatim u džakuzi, saunu...

Spreman kao zapeta puška Foto: Tanjug/AP

Evri ništa nije bilo jasno, došao je na ručak, a bio je uvučen u trening relaksacije.

- Pitao sam ga zbog čega smo mi ovde? Da li imamo utakmicu sutra? Zato nikom ne preporučujem da ide kod Ronalda kada on pozove na ručak, samo ga treba odbiti. On je mašina, nikad ne prestaje da trenira. ozbiljno, sve što je do sada osvojio, zaslužio je jer je neverovatan radnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. jun 2018 | 01:07

    E pa vidis Evra, zato je on najbolji na svetu.

  • Ciganin 1976

    19. jun 2018 | 23:21

    Cist primer posvecenosti i fanatizma ! Respect !

  • Roki

    20. jun 2018 | 00:18

    Ala brate pa on ima bazen u kuci.. Ma dajte bre ovo vise nije realno, sta se radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA