Suma radi TRX trening: Gvinejac vežba po posebnom režimu!

Stručni štab posebno vodi računa o vezisti, koji je pripreme počeo sjajno u odnosu na raniji period

  • 3

Sejduba Suma vežba sa popularnim TRX trakama kojima se jača celo telo Foto: Telegraf

Mnogo se u Partizanu trude oko Sejdube Sume, jer su osetili da je Gvinejac na tekuće pripreme došao i znatno spremniji i mnogo motivisaniji nego ranije. To mu je u startu popravilo poziciju u odnosu na prolećni deo minule sezone, kada nije dobro radio, samim tim nije dobijao ni šansu, pa nije isključeno da vezista ostane u Humskoj i pored najavljene prodaje. Zapravo, sve od njega zavisi i od onoga što bude pokazivao na terenu.

Crno-beli vitez: Koji se to fudbaler Partizana sprema u juriš mačem? (VIDEO)

A, šta sve čine Miroslav Đukić i njegovi saradnici da “probude” fudbalera, koji neosporno ima veliko fudbalsko znanje? Bave se njime svakoga dana, od razovora pre i tokom treninga do individualnih sastanaka u večernjim časovima, kome prisustvuju svi treneri, pa i sportski direktor Ivica Iliev.

Želi da se vrati u formu koja ga je dovela u Partiuan za 1,6 miliona evra obeštećenja Foto: M. Jovanović

I, za sada, sve ide u dobrom smeru, Suma deluje zaista dobro na terenu, sjajno se dopunje sa ostatkom manevra i napadačima Nemanjom Nikolićem i Rikardom Gomešom.

- Deluje da je Suma “prelomio” u sebi. Došao je na pripreme motivisan, spreman i veseo, sve ono što do sada nije pokazivao. Radi, kako što vidite, odlično i taj pošten odnos je nagrađen. Stručni štab dosta vodi računa o njemu, trener Žarko Lazetić razgovaa sa njim svakodnevno po nekoliko puta, bavi se njme i to daje rezultate. Videćemo šta će da bude kasnije, sve zavisi od njega – kaže sportski direktor Ivica Iliev.

Inače, Đukić je već počeo da uigrava tim za prva evropska iskušenja i, kako stvari strenutno stoje, Suma se izborio za mesto uz levu aut-liniju. Koliko on zaista može, da li je kadar da se konačno pokaže u pravom svetlu ili je prodaja neminovna - pokazaće takmičarski mečevi.

(Od izveštača Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA