≫ 

Crveno-beli prave moćan tim: Reprezentativac Gane stiže u Zvezdu! (VIDEO)

Rašid Sumaila dolazi kao zamena za Abrhama Frimponga

  • 11

Fudbalski klub Crvena zvezda blizu je potpisa defanzivca iz Gane Rašida Sumaile, koji bi brzo trebalo da se stavi na raspolaganje Vladanu Milojeviću na pripremama.

>>> Španci pišu da je Srnić prodat: Zvezda kaže, nije još gotovo!

Kako prenose mediji u Gani, snažni štoper stiže u Beograd kako bi obavio konačne pregovore i zadužio crveno-belu opremu.

Dvadesetpetogodišnji fudbaler će tako zameniti svog Sunarodnika Abrahama Frimponga koji je nedavno napustio klub i karijeru nastavio u mađarskom Ferencvarošu.

Prošle sezone Sumaila je igrao kao pozajmljen igrač za katarski klub Al Garafa. Takođe, prošao je kroz sve mlađe selekcije gane dok je za A selekciju do sada zabeležio 6 nastupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    26. jun 2018 | 19:12

    Ovo nista ne vredi neznam kojim ga ponudi. Sto ne nadju ozbiljnijeg igraca koji vec ima nekoliko sezona igranja u Evropi. Uklizava u opste ne gleda gde se nalazi dali u sesnestercu , na ivici sesnesterca ili na centru . Ne ume iznese loptu u opste nije za C.Zvezdu . Za ovog su i Babic i mali Erakovic izmisli fudbal. Ako uzimate stranca dovede ozbiljnog igraca .

  • NSCZ

    26. jun 2018 | 15:16

    Otkud da vi pisete o Zvezdi???

  • Gama

    26. jun 2018 | 19:05

    Ovaj nije za Zvezdu, po ovome sto sam video nije ni za super ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA