≫ 

Salah ostaje na Enfildu do 2023. godine!

Navijači Liverpula mogu da odahnu

  • 0

Zvezda fudbalske reprezentacije Egipta i fudbaler Liverpula Mohamed Salah potpisao je novi petogodišnji ugovor po kojem će zarađivati 226.000 evra nedeljno!

>>> Opet taj Katai! Dva gola bivšeg igrača Zvezde, Čikago mu kliče (VIDEO)

Popularni Mo, tako je nastavio saradnju sa klubom za koji je samo prošle sezone postigao 44 pogotka na 52 utakmice. Nastavak saradnje posebno je oduševio menadžera kluba, Jirgena Klopa.

- Ovaj potez jasno pokazuje dve stvari. Njegovu veru u Liverpul, kao i našu veru u njega - rekao je Nemac

On je dodao da Salahov ostanak u klubu šalje poruku svim najboljim igračima sveta.

- Želimo da vidimo talente svetske klase na Enfildu, gde će moći da ostvare svoje profesionalne snove i ambicije. Radimo zajedno da to ostvarimo, a kada se neko kao Mo Salah obaveže da će ostati i kada ovo mesto nazove svojim domom, to onda šalje glasnu poruku -  istakao je Klop.

Salah je omiljeni fudbaler kako navijača Redsa, tako i svih Egipćana; Foto: Tanjug/AP

- Ključna stvar i najbolja stvar kod Moa je to da nikad ne vidi sebe kao važnijeg od tima. On priznaje da su mu saigrači i klub pomogli da ostvari lični uspeh prošle sezone i on predstavlja sve što smo mi kao tim. Prošla sezona je bila zaista posebna, ali sada želimo više. Kao što i naši navijači glasno pevaju "You will never walk alone!"'. To mora da bude naš stav - lično i profesionalno - poruka je menadžera Liverpula.

Salah je posle povrede u duelu sa Serhiom Ramosom u finalu Lige šampiona propustio prvi meč Egipta na Mundijalu, ali se od povrede oporavio i odigrao preostala dva meča, posle kojih je njegova selekcija eliminisana sa prvenstva sveta u Rusiji.

Da podsetimo, pre dolaska u Redse, Salah je nosio dresove Bazela, Čelsija, Fjorentine i Rome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA