≫ 

Gomeš pevao Despasito, Valijente Makarenu: Šou koncert fudbalera Partizana za ulazak u tim! (VIDEO)

Osnovna inicijacija za prijem u prvi tim bilo je pevanje pesama

  • 6

Bliži se povratak kući, pa su fudbaleri Partizana sve veseliji i raspoloženiji za zabavu. Tako su danas tokom ručka odlučili da red da se novajlije u ekipi, pored terena, pokažu i pred "mikrofonom". Odnosno da otpevaju omiljenu pesmu, što je postao obavezan "obred inicijacije" medju crno-belima.

>>> Partizan pronašao ključni dokaz za registraciju Gomeša

Led je probio Nemanja Nikolić, koji je otpevao pesmu Ace Lukasa "Kafana na Balkanu",  Zlatan Šehović pesmu od Bobana Rajovića, a onda su na scenu stupili Rikardo Gomeš sa "Despasitom", Mark Valijente, koji je otpevao "Makarenu" i Gabrijel Enake, sa kompozicijom iz rodne Rumunije.

Naravno, improvizovana je i bina-obična stolica, tek da "izvodjač" bude iznad "publike" i da mu bude maksimalno neprijatno. A "publika", to jest ostatak tima, čas je bodrio, čas zafkavao "pevače".

Uostalom, pogledajte i sami kratke sekvence "nastupa", čisto da ne demaskiramo celu zabavu, a da možete da procenite ko je najbolji "pevač" medju crno-belima.

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuvar

    2. jul 2018 | 15:31

    To je prava ekipa,i pored teskih priprema imaju snege i volje da se malo zabave.

  • Mickey

    2. jul 2018 | 15:01

    Komedijasi

  • KaraDjordje

    2. jul 2018 | 16:19

    Iznenadio nas Ivica, poceo da dovodi estradne "bombe", posto ne moze da pobedi u prvenstvu odlucio da osvoji "Zadrugoviziju".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA