≫ 

Stojković brani protiv Rudara! Partizan rešio veliku dilemu

Iskusni čuvar mreže dobio produženi odmor zbog Svetskog prvenstva, a biće u timu sigurno tokom kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 7

Nemački mediji su pompezno najavili odlazak Vladimira Stojkovića iz Partizana, ali je ubrzo stigao demanti iz Humske, tačnije od generalnog direktora Miloša Vazure, koji je opovrgao tu informaciju, navodeći da je obavio razgovor sa golmanom i da on ostaje u klubu.

 >>>  Partizan izgubio u generalnoj probi: Valijente debitovao, Kljajić spasio crno-bele težeg poraza

Nije, naravno, isključeno da iskusni čuvar mreže ipak promeni sredinu, pošto ima džentlmenski dogovor sa crno-belima da napusti klub u slučaju dobre ponude, bez obzira na validni ugovor na još dve sezone.

Ali to bi se verovatno desilo tek krajem evropskih kvalifikacija, u kojimabi Stojković pomogao klubu, baš kao što je to prošle sezone učinio Uroš Đurđević, posle čega je prešao u Olimpijakos.

Stojković je dobio produženi odmor od kluba, zbog učešća na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a u subotu će se staviti na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću.

- Stojković je naš fudbaler i od 7. jula, tačnije od subote se javlja na početak priprema za novu sezonu – kratko je rekao trener Miroslav Đukić.

VIDEO: Slobodna bacanja od 200 evra: Ožegović vs Bambi Tošić

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    4. jul 2018 | 09:13

    Nama fali trener, pa stoper, pa zadnji vezni, pa plejmejker pa spic... jos da nam golman ode mozemo da se ugasimo.

  • realan

    4. jul 2018 | 10:20

    Stojke treba da prima i Djukinu platu. Sve takticke i igracke propuste koji su bili i koji ce itekako biti u narednoj sezoni ovaj mora da vadi.

  • ДС

    4. jul 2018 | 10:54

    Остао само костур од тима. Хахаха!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA