≫ 

Oglasio se FSS, ali povodom Lige nacija: Crnogorce čekamo na Marakani, ostale u Humskoj!

Čeka se novo takmičenje

  • 16

Fudbalski savez Srbije objavio je najnovije vesti koje se tiču predstojeće Lige nacija.

- Na sednici Odbora za hitna pitanja razmatrana su tekuća pitanja, usvojeni izveštaji i donete odluke koje se pre svega odnose na novi ciklus utakmica „A“ reprezentacije Srbije (kao domaćina) koji startuje u septembru. Radi se o novom takmičenju UEFA „Ligi nacija“ gde se Srbija nalazi u grupi sa Rumunijom, Litvanijom i Crnom Gorom. Poznati su stadioni, termini i cene ulaznica - saopštio je FSS.

Inače, posle neuspeha na Svetskom prvenstvu, u kom smo takmičenje okončali u grupi, prvi meč za Orlove biće odigran protiv Litvanije 7. septembra od 20.45.

Crna Gora će nas ugostiti 11. otkobra na Gradskom stadionu u Podgorici, Rumunija 14. oktobra.

DOMAĆINSTVA

Utakmica Srbija - Rumunija biće odigrana na stadionu FK ,,Partizan'' u Beogradu 10. 9. 2018. godine sa početkom u 20:45.

Utakmica Srbija - Crna Gora biće odigrana na stadionu ,,Rajko Mitić'' u Beogradu 17. 11 .2018. godine sa početkom u 15:00.

Utakmica Srbija - Litvanija biće odigrana na stadionu FK ,,Partizan'' u Beogradu dana 20.11.2018. godine sa početkom u 20:45.

Za sve navedene utakmice određuju se sledeće cene ulaznica: zapad centar i bok je 800 dinara, istok centar i bok 600, sever i jug 300.

VIDEO - Adrijana Lima sa decom slavi pobedu nad Srbijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA