≫ 

Real poslao ponudu Laciju od 155 miliona za Sergeja! (FOTO)

Trostruki uzastopni osvajač Lige šampiona spreman da izdvoji ogromnu svotu novca za srpskog igrača sredine terena

  • 32

Kako navodi poznati italijanski list "Corriere dello Sport", najtrofejniji evropski fudbalski klub, Real Madrid, poslao je zvaničnu ponudu rimskom Laciju u vrednosti od 155 miliona evra za srpskog reprezentativca.

Sergej Milinković-Savić je zahvaljujući svojim odličnim partijama u dresu nebo-plavih u prethodne dve godine, postao jedan od najcenjenijih igrača na svetu.

Svetski mediji su još početkom prošle sezone pisali o interesovanju još nekolicine najvećih i najbogatijih evropskih klubova poput Juventusa, Mančester Junajteda i Pari Sen Žeremena.

 
💪🇷🇸A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21) on

Italijanski mediji su izašli sa ovom informacijom, a španske kolege su potvrdile, da je menadžer 23-godišnjeg ofanzivnog veziste, Mateja Kežman, preneo ponudu madriskog Reala predsedniku rimskog kluba, Klaudiju Lotitu, tokom zajedničke večere.

Sergej je ovog leta zabeležio svoj prvi nastup u takmičarskom meču za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Zanimljivo je to da je Lotito više puta izjavljivao da Sergeja neće prodati za iznos manji od 150 miliona evra, otkrivši da je ponuda Juventusa vredna preko 100 miliona evropskih novčanica bila odbijena.

 
☕️A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21) on

Ukoliko nekadašnji igrač Vojvodine obuče beli dres madridskog giganta ovog leta, on će postati treći najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena.

Ispred njega će ostati samo apsolutni rekorder, Nejmar, koji je prošlog leta prešao iz Barselone u redove PSŽ-a za 222 miliona evra, i Kilijana Mbapea, kojeg je pariski klub pazario od Monaka, za 180 miliona evropskih novčanica.

Treba navesti da je Sergej Milinković-Savić javno izjavio da je oduvek bio fan Real Madrida, počevši od svojih dečačkih dana provedenih u sunčanoj Španiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Grozni

    7. jul 2018 | 15:59

    ????? Da li su oni normalni??

  • Boske100

    7. jul 2018 | 15:58

    Hahahaha, novi Spasić u Realu. Sretno mali, dabogda igrao onako kao za Srbiju. Ma da ćeš se sigurno više potruditi jer su ipak 💰 u pitanju.

  • Kuvar

    7. jul 2018 | 15:55

    Ako je istina,to su uzalud bacene pare,Realov promasaj veka,Laciju svaka cast prodao skart.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA