Poznato je ko prenosi mečeve Partizana protiv Rudara!

Javni servis nije otkupio prava za drugi meč

  • 7

Prvo evropsko gostovanje Partizana u novoj sezoni možda nije toliko atraktivno, ali su se crno-beli potrudili da svojim pristalicama, onima koji ne budu u mogućnosti da otputuju u Nikšić ili, pak, dođu u Humsku na revanš, omoguće direktne TV prenose mečeva sa Rudarom.

Tako će navijači već u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope imati prilike da se uvere u mogućnosti reorganizovanog tima osvajača Kupa Srbije.

Utakmicu, koja se igra narednog četvrtka od 20.15 časova u pomenutom crnogorskom gradu, prenosiće uživo Javni servis Srbije RTS, u saradnji sa nekom od tamošnjih televizija, koja će realizovati prenos, potvrđeno je “Telegraf.rs” iz Humske.

>>> Englezi sude Partizanu prvi meč protiv Rudara, u revanšu pravdu dele Italijani

Što se tiče revanša, koji se igra 19. jula u Beogradu, doći će do promene, pošto Javni servis nije otkupio prava na tu utakmicu.

Crno-beli su o ipak dogovorili sa drugim partnerom i obezbedili direktnu sliku sa svog stadiona. Prenos će realizovati Arena sport, na jednom od svojih kanala, takođe je potvrđeno našem portalu sa pomenute sportske televizije.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule je bio u pravu

    7. jul 2018 | 21:07

    Aparthejd prema Partizanu se nastavlja.

  • Marko

    8. jul 2018 | 06:51

    Ko njih jos gleda

  • Cubaka

    7. jul 2018 | 20:53

    Sa ovima uvek problem oko prenosa, nije ni cudo kada igraju "atraktivan" fudbal iz 19. veka pa je jagma oko toga ko ce da ih gleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA