Radnički u Evropi posle 35 godina, Nišlije drma groznica: Kilometarski red ispred Čaira za prvi meč

Čeka se fudbalski spektakl

  • 3

Fudbaleri Radničkog iz Niša u četvrtak se vraćaju na evropsku scenu posle 35 godina, a koliko to znači navijačima pokazali su danas redovi ispred blagajni na "Čairu".

Nišlije u četvrtak dočekuju Gziru sa Malte, a sudeći po prodaju ulaznica izvesno je da će izabranici trenera Nenada Lalatovića imati ozbiljan "vetar u leđa" sa tribina.

Trener Lalatović pozvao je u ponedeljak pristalice da dođu na utakmicu i da podrže njegovu ekipu protiv gostiju.

-Gzira je kvalitetan protivnik, legija stranaca, ekipa koja dve godine igra zajedno, uigran je tim, uigraniji od nas, ali to ne mora ništa da znači. Verujem, očekujem podršku navijača jer će nam biti neophodna da bismo bili moćan Radnički. Samo tako možemo da pobedimo- rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

Trener Radničkog je rekao da su pripreme odrađene u Sloveniji dobro prošle, a da mu je žao zbog izostanka povređenog Siniše Babića, na koga neće moći da računa još tri nedelje.

Potrebno mu je još jedno pojačanje, na mestu polušpica.

-Mnogo igrača je otišlo, tako da je moralo mnogo njih da se dovede. Došli su dobri i kvalitetni, ali me brine jer je to nov tim, treba vremena da se uigra i da to izgleda onako kako ja želim- kazao je Lalatović.

Radnički je beležio dobre rezultate tokom priprema, a Lalatović je naveo da to nije najbitnije, već igra, kojom još nije potpuno zadovoljan.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    9. jul 2018 | 19:51

    Bio sam danas da kupim kartu u 16h, rade dva saltera i nema zivog pileta da kupuje kartu.

  • Фамилија

    9. jul 2018 | 19:17

    Онако како се судило клубовима који су играли против вас, тако нек се суди вама у квалификацијама.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA