Partizan pušta vezistu koji je najavljen kao pojačanje pre šest meseci!

Ukrajinac Juri Vakulko je prekobrojan u timu crno - belih

  • 8
Foto: partizan.rs

Čelnici kluba će danas obaviti sastanak sa agentima igrača i predočiti im da je prekobrojan Dugačka je lista fudbalera Partizana, kojih će klub pokušati da se oslobodi ovoga leta, što prodajom, što pozajmicama, a posle priprema u Sloveniji ona je “proširena” za još jedno ime.

Prvi Ukrajinac u istoriji crno-belih – Jurij Vakulko, broji verovatno poslednje dane u Humskoj i to posle samo šest meseci boravka u klubu, saznaje Telegraf.rs.

Vezista, iako najavljen kao pojačanje, u poslednjih nekoliko meseci nije uspeo da se nametne stručnom štabu, a ko je pogledao bar deo priprema ekipe u Sloveniji mogao je da se uveri i zbog čega je to tako.

Vakulko, svidelo se to nekome ili ne, jednostavno nema kvalitet za Partizan, iako je u Humsku došao sa dobrim igračkim referencama i statusom mladog reprezentativca Ukrajine.

VIDEO: 5 razloga zašto bi Partizan trebalo da pobedi Rudar

Uz to, Ukrajinac “na grbači” ima konkurenciju u liku “starosedeoca” Marka Jevtovića, koji je, otkako je stigao u klub 2015. godine, imao prostora kod svakog šefa struke, odnosno Danila Pantića i Saše Zdjelara, na kojima crno-beli žele da grade budućnost.

Tim povodom čelnici kluba iz Humske će se danas sastati sa agentima Vakulka i u igri su samo dve opcije – pozajmica ili prodaja i to odmah. Treća – ostanak u timu i dalja borba za mesto, više nije ni u razmatranju. Treba napomenuti i činjenicu da Partizan ovim činom praktično ništa ne gubi, jer je Ukrajinac u Humsku stigao kao slobodan fudbaler i u timu je od kraja januara 2018.

godine. Potpisao je ugovor na četiri sezone, ali jasno je kao dan da ni prvu neće izgurati do kraja.

VIDEO: Partizan promovisao nove dresove za seznu:

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    10. jul 2018 | 12:44

    Zar tako lako da se odreknu Ivicine druge najvece "bombe", zar tako da postupaju sa "Ukrajinskim Messijem", zaista nema smisla. Voleo bih da se jave oni "strucnjaci" za fudbal koji su govorili da je ovo jedno od najvecih pojacanja Partizana iako smo mi "nestrucni" govorili : "Da nesto vredi uzeo bi ga Sahtjor ili Dinamo K".

  • Hsks

    10. jul 2018 | 12:37

    Oprali pare pa ajde kuci

  • Sasa

    10. jul 2018 | 13:54

    Iskreno,ja sam ovog klinca pratio u reprezentaciji i ne znam sta je problem?Verovatno mu hvali tekmi da odigra,smatrao sam kad prodje pripreme da ce sve doci na svoje!Bojim se da nemamo strplenje,ipak mislim da se radi o ok igracu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA