≫ 

Kristijano Ronaldo je novi igrač Juventusa!

Portugalac će u novom klubu zarađivati oko 30 miliona evra

  • 23

Era Kristijana Ronalda u Madridu je i definitivno završena, jer je konačno, kako je ranije bilo najavljivano, potpisao za Juventus u transferu vrednom 105 miliona evra. 

Put koji je predsednik Juventusa Andrea Anjeli morao da "bije" do Ronaldovog hotela u Grčkoj kako bi ga pridobio za konačni potpis se očigledno isplatio. Misija "Ronaldo" uspešno je obavljena pa će tako najbolji igrač planete svoju karijeru nastaviti u redovima Stare dame.

Očekuje se da Ronaldo po prolasku lekarskih preglada zvanišno bude predstavljen u Torinu i ozvaniči saradnju na 4 godine. Zanimljivo je i to da će petostruki osvajač FIFA "Zlatne lopte" i trostruki najbolji strelac Evrope u Torinu godišnje zarađivati 30 miliona evra.

Tokom dana Real Madrid je objavio da je do ovog transfera došlo jer je klub poštovao volju igrača.

- Zahvaljujemo se igraču koji je dokazao da je najbolji na svetu i koji je je obeležio najsvetlije fudbalske trenutke kluba i svetskog fudbala. Kristijano Ronaldo je primer profesionalizma, rada, talenta i posvećenosti. Zauvek će biti jedan od simbola kluba koji će pamtiti buduće generacije - stoji u saopštenju Madriđana.

Da podsetimo, Ronaldo je postigao 450 golova na 438 utakmica za Real, osvojio četiri Lige šampiona, a ukupno 16 trofeja.

Ruska umetnica predvidela da će Ronaldo igrati svemirski fudbal 23 godine pre njegovog rođenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli 027

    10. jul 2018 | 17:53

    Ne volim Ronalda, ali bez njega je Real puko.

  • Чичарито

    10. jul 2018 | 17:58

    На Goal.com пише 120м е али није толико битно, срамота за реал да продају оваквог играча,у италији ће га много више поштовати.

  • Djomla

    10. jul 2018 | 17:55

    Dace Bog da zvezda bude u grupi sa Juventusom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA