≫ 

Partizan odustao od Antonova, okreće se talentima iz svoje škole!

Crno-beli u nekoliko navrata pokušali da se dogovore sa Grashopersom, ali nije uspelo, pa su se okrenuli ulaganju u supertalentovanog momka iz škole

  • 5

Imali su dobru volju u Partizanu da se dogovore sa Grashopersom i godinu dana pre isteka ugovora kupe Nemanju Antonova od švajcarskog kluba, ali od toga, ali od toga, i pored nekoliko pokušaja da se dogovor postigne - neće biti ništa.

>>>Partizan napada Rudar sa petoricom debitanata: Ovih startnih 11 će Đukić izvesti u Nikšiću (VIDEO)

Razloga je nekoliko, vezani su, naravno, delom i za finansije, a delom i za promenu kursa crno-belih, koji su tokom minulih priprema shvatili da u svojim redovima imaju “zlatnu koku” iz Omladinske škole – Zlatana Šehovića i da u budućnosti treba da ulažu u svoje dete.

Partizan ne bi smeo da ima većih problema s pljevaljskim Rudarom, kvota na trijumf crno-belih je 1,45, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Rudar - Partizan.

Poznata je činjenica da su Partizan i Grashopers imali dogovor, regulisan klauzulom, po kome bi crno-beli imali preimućstvo ukoliko bi želeli da zadrže Nemanju Antonova. To zadovoljstvo je koštalo 400.000 evra, plus procenti od dalje prodaje i klub iz Humske je u nekoliko navrata pokušao da nađe rešenje sa Švajcarcima, koji nisu ni računali na fudbalera. Nuđeni su procenti, deo pomenutog novca – uzalud. Međutim, kada je pozajmica igrača istekla (30.jun) i kada je Grashopers povukao Antonova sa priprema crno-belih, ti uslovi više nisu važili, već se krenulo u nove pregovore.

Kvota da će Partizan stići do grupa Lige Evrope je 4,50, a daleko veća da će ponoviti uspeh iz prošle sezone i dočekati proleće u Evropi! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Partizana u Evropi.

Crno - bela nada: Zlatan Šehović Printscreen: Youtube/bane Novitović

Partizan je ponovo pokušao da nađe zajednički jezik sa čelnicima “skakavaca”, poslao još jednu ponudu – bez uspeha. Grashopers je insistirao na istoj cifri i procentima, zahtevajući da se cela suma isplati odmah.

Dugo je Spartak iz Subotice čekao šansu u Evropi, a Kolerejn iz Severne Irske je pravi rival da se probije led. Kvota na keca je 1,30, a na keca uz tri gola (1&3+) 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Spartak - Kolerejn.

U međuvremenu, stručni štab je,umesto Antonova, u “vatru” gurnuo mladog Zlatana Šehovića, koji je za kratko vreme pokazao i igračke i karakterne osobine zrelog igrača, sposobnog da odmah odgovori zahtevima prvog tima Partizana. Nešto što se, recimo, u prošlosti moglo odmah videti i kod š Nikole Milenkovića ili ,pak, napadača Aleksandra Mitrovića.

Nišlije u Evropi posle 35 godina! Na Čair večeras stiže malteška Gzira, rival od kojeg je tim Nenada Lalatovića jači - kec nosi kvotu 1,25, a Sigurna pobeda (bez primljenog gola) 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Radnički Niš - Gzira.

Otuda su u Humskoj istog trenutka promenili kurs i odlučili da ne kupuju beka, već da ulažu u svoje dete - Šehovića, u momka koji bi u budućnosti trebalo da donese mnogo toga klubu i sa igračke i sa finansijske strane.

VIDEO: PET razloga zašto Partizan mora da pobedi Rudar

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    12. jul 2018 | 11:51

    Prosle sezone su imali petoricu na tom mestu a ove su planirali kupiti jos trojicu, nije im puno trebalo da shvate ( dve godine ) kako dobrog levog beka imaju u svom pogonu, Ivica i "strucna" bratija.

  • Milivoje vrati s

    12. jul 2018 | 11:56

    Ma nije valjda... Cele sezone igra ono june Miletić,a Antonov greje klupu,a sada vi kao grizete!?

  • Jaa

    12. jul 2018 | 12:17

    Tavamba vise nije igrac Partizana, prodat je za 1.5 miliona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA