≫ 

Napadač Partizana blizu transfera, najbliži je Seriji B!

Čekamo konkretnu ponudu, dosta toga je već utanačeno, ali ne mogu daotkrivam ime kluba. Zovu i iz Poljske, Azerbejdžana, Portugalije kaže agent fudbalera

  • 11

Čeka Partizan pravu ponudu za Ognjena Ožegovića, čekaju je verovatno i fudbaler i njegovi zastupnici, svesni činjjenice da će napadač po dolasku Rikarda Gomeša i Nemanje Nikolića ima znatno manje minuta u odnosu na prošlu sezonu.

>>> Partizan za vezistu traži 300.000 evra: Ide na pozajmicu ili u inostranstvo!

Za sada se samo spekuliše gde bi Ožegović mogao da nastavi karijeru, pojavljuju se imena klubova iz portugalske lige, kojima je igrač crno-belih platežno nedostupan, ali bi narednih nekoliko dana kockice konačno mogle da se poklope, jer poziva ima sa nekoliko strana. To potvrđuje i agent igrača – Radojica Rajo Božović, koji u izjavi za Telegraf napominje da će Ožegović gotovo sigurno napustiti Partizan ovoga leta.

- Okolnosti su takve da će Ožegović gotovo sigurno otići iz Partizana i verujemo da će se to desiti u skorije vreme, možda i u narednih nekoliko dana. Naravno, čekamo pravu priču, nešto što će zadovoljiti i igrača i klub, ali je potrebno da se poklope neke stvari do realizacije transfera. Pozitivno je to što je protekle sedmice bilo nekoliko poziva klubova sa raznih strana, pa ćemo da vidimo šta je najbolje za Ognjena – kaže Radojica Božović.

VIDEO: Iliev o Sumi, Zvezdi, Tavambi, igri Partizana

Postoji li konkretna ponuda za Ožegovića, kako naš narod voli da kaže “na papiru”?

- Iskren da budem, u ovom trenutku ne postoji “na papiru”, ali verujem da nas od toga deli nekoliko dana. Vodim učestale razgovore sa predstavnicima nekih klubova, koji su zainteresovani za Ožegovića, predočeni su im uslovi za koje mogu da ga kupe i čekamo konkretna dešavanja.

VIDEO: Marko Jevtović posle pobede Partizana u Nikšiću

Možete li da otkrijete klub ili zemlju gde bi Ožegović mogao da nastavi karijeru, odnosno ko je trenutno najbliži tome da ga angažuje?

- Čini mi se da je najbolja ponuda stigla iz italijanske Serije B. Razumite, ne mogu da otkrijem ime kluba, takav je dogovor. Utanačili smo dosta detalja, čekamo da se sve to prenese na “hartiju” i stigne kao zvanična ponuda u narednim danima. Radi se o ambicioznom klubu, koji želi plasman u Seriju A, a i sa finansijske strane je, za sada, nadmašio sve ostale.

- Ima još nekoliko interesenata, iz Portugalije, Azerbejdžana, Poljske, pa i Rusije. Tako stvari stoje u ovom trenutku, ali znate kako je u prelaznom roku, svakog časa može sve da se promeni, da iskrsne nešto na šta uopšte niste računali. Sve će biti jasnije u danima koji slede – ističe Radojica Božović.

Vreme je za rastanak Ožegovića i Partizana; Foto: MN Press

(Z. Ivković)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    14. jul 2018 | 09:42

    Dovoljno ce biti samo da Ivica izjavi : "Ja garantujem za ovog decka". Ima da "pljuste" ponude sa svih strana.

  • Tutuluban

    14. jul 2018 | 10:41

    E moj klinac vidis kako si se prodao za sitne pare!

  • Pixi10

    14. jul 2018 | 10:17

    Bomba-Ilijev

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA