Štoper napustio Partizan, karijeru nastavlja u Turskoj

Centralni defanzivac sporazumno raskinuo ugovor sa crno-belima dve godine pre isteka i sutra putuje na konačan dogovor sa novim klubom

  • 2
Foto: Marko Jovanović

Posle nepunih godinu dana u Humskoj, a dve godine pre zvaničnog isteka saradnje – Milan Mitrović je napustio Partizan, saznaje Telegraf! Centralni defanzivac je raskinuo ugovor sa crno-belima i odlučio da se ponovo vrati u Tursku, tačnije u Demirspor iz Adana, koji se takmiči u drugoj tamošnjoj ligi.

Fudbaler je već postigao dogovor o raskidu sa čelnicima kluba iz Humske, u toku sutrašnjeg dana putuje u Tursku, gde će prvo proći lekarske preglede, a zatim i potpisati ugovor sa pomenutim Demirsporom.

To se u prethodnih nekoliko dana, pa i meseci moglo i naslutiti, jer Partizan je odlučio da rekonstruiše tim, ali i smanji budžet za plate fudbalera, u kome je Mitrovićev ugovor prilično opterećivao klub (25.000 evra mesečno).

Odlučeno je da u konkurenciji ostanu mladi Svetozar Marković, na kome klub gradi budućnost, zatim Nemanja R. Miletić, koji je tokom protekle sezone bio konstantan i pojačanje Mark Valijente, upravo projektovan kao zamena za Milana Mitrovića.

Foto: Tanjug/AP

Ako je i postojala neka šansa da Mitrović i pored svega navedenog ostane u Humskoj, ona je “ugašena” nedavno kada ga je stručni štab eliminisao iz konkurencije za meč sa Rudarom iz Pljevalja.

Dve strane su zatim sele za sto i konstatovale da je rastanak u ovom trenutku najbolje rešenje i za Partizan, ali i za samog Mitrovića, koji sebe više nije video u Humskoj.

Podsetimo, Mitrović je krajem avgusta 2017. godine stigao u Humsku kao slobodan igrač, posle “natezanja” od skoro dva meseca. Odigrao je ukupno 24 utakmice za crno-bele u svim takmičenjima, u protekloj sezoni i

postigao dva gola.

Pre dolaska među crno-bele branio je boje Zemuna, Rada i turskog Mersina.

VIDEO: Bambi Tošić i Ognjen Ožegović šutiraju bacanja u 200 evra

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haah

    16. jul 2018 | 18:51

    Opet raskinuo ugovor? Pa je l' mozemo mi za nekog da uzmemo to obestecenje? Oce i Ozegovic, Jankovic i ekipa isto otici za dz?

  • Mile

    16. jul 2018 | 18:21

    Kakva sad dugovanja? Pantić s jedne i tviter insajder Agatonovic s druge strane, iako naizgled suprostavljeni, ispiraju mozak navijačima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA