≫ 

S kojih 11 igrača Zvezda napada Spartaks? Trener Milojević ima jednu veliku dilemu...

Ko će predvoditi napad crveno-belih?

  • 23

Fudbaleri Crvene zvezde od 20.30 minuta na svom terenu igraju revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaksa.

U prvom meču u Letonji je bilo 0:0 i jasno je da je crveno-belima potreban gol kako bi prošli u narednu rundu.

Ko će ga postići? Pitanje koje se verovatno vrzma po glavama svih zvezdaša s obzirom na to da je prvi špic Nikola Stoiljković povređen, a da se Milan Pavkov u Rigi nije proslavio. Podsetimo, imao je dve dobre prilike da zatrese mrežu kao rezervista.

>>> Zvezda večeras protiv Spartaksa traži prolaz u 2. kolo kvalifikacija za LŠ, a kvota da će pobediti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Spartaks.

Upravo je pozicija napadača najveća dilema za trenera Zvezde Vladana Milojevića. Da li šansu pružiti Pavkovu ili mladom Dejanu Joveljiću?

- Imam dilemu, kuburilii smo sa štoperima, rešili to pitanje, a sada imamo takvu situaciju u napadu. Eto, to je život... Pešić je otišao i videćemo koje rešenje ćemo da izaberemo - jasan je bio Milojević na konferenciji.

Ben nije blistao u Letoniji Foto: Slobodan Pikula

Poziciju najisturenijeg napadača može da igra i El Fardu Ben koji je, takođe, ''bio u svađi sa realizacijom'' u Letoniji. Ipak, sam je najavio da će i on i cela ekipa biti koncentrisaniji u revanšu.

Ukoliko Ben bude najistureniji napadač, mesto na desnoj strani zauzeće Nemanja Milić. Centralni deo veznog reda rezervisan je za Ebesilija, dok će Nemanja Radonjić na levu stranu.

Krstičić i Jovičić su sigurni, dok Milojević razmišlja da u odbrani od prvog minuta pruži šansu Milošu Degeneku. Najnovije pojačanje crveno-belih je spreman da debituje. Ukolikos e nađe na terenu, društvo će mu praviti Savić, Stojković i Rodić. Mesto među stativama, naravno, rezervisano je za Milana Borjana.

Podsetimo, ukoliko Zvezda prođe Spartaks u 2. kolu će igrati protiv boljeg iz duela Suduva - APOEL. U prvom meču Litvanci su kod kuće pobedili sa 3:1.

VIDEO Navijači Zvezde nadjačali pristalice Spartaksa u Rigi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA