≫ 

Bivši trener Zvezde želi da kupi napadača Partizana!

Posle Briža, još jedan velikan belgijskog fudbala razmatra angažovanje Đorđa Jovanovića

  • 7

Malo je nedostajalo da pre mesec dana Đorđe Jovanović napusti Partizan i pređe u redove Briža, ali taj transfer iz, do danas, nepoznatih razloga nije kompletiran, iako su dva kluba definisala finansijske uslove.

To izgleda ipak nije kraj “koketiranju” talentovanog napadača sa belgijskim velikanima, jer se nedavno ponovo otvorila mogućnost da nastavi karijeru u “Župiter” ligi, pošto se za njega veoma zainteresovao i – Standard iz Liježa, saznaje Telegraf. Klub koji sa klupe vodi bivši trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu.

Ukoliko bi transfer bio priveden kraju na pravi način, a očekuje se da se to dogodi već početkom naredne sedmice, Standard bi crno-belima isplatio obeštećenje za Jovanovića, sa kojim bi bio potpisan višegodišnji ugovor.

Međutim, mladi fudbaler ne bi odmah konkurisao u najjačoj selekciji velikana iz Liježa, već bi bio prosleđen na pozajmicu u neki od belgijskih klubova iz najjače lige. Na taj način bi stekao neophodno iskustvo. Takav je bar okvirni plan ukoliko se posao okonča na pravi način.

Jovanović slavi gol protiv Napretka Foto: MN Press

To je verovatno i jedino rešenje za Partizan i Jovanovića u ovom trenutku, jer drugo ne postoji pošto napadač više nije u planovima stručnog štaba i kluba (više okolnosti, neke su fudbalske, neke nisu).

Usled komplikacija prilikom najavljivanog transfera u Briž, Jovanović je ponovo priključen prvom timu dan pred put u Sloveniju, ali je tokom celih priprema samo trenirao. Nije odigrao nijedan kontrolni meč, niti je licenciran za evropske kvalifikacije.

Samo čudo bi moglo da promeni njegov status posle angažovanja dvojice novih napadača, ali se čuda retko dešavaju. Iako nema zbora da se radi o veoma talentovanom igraču...

VIDEO U avionu sa fudbalerima Partizana:

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 111

    17. jul 2018 | 17:02

    Svi ovi belgijski velikani su po tri puta skuplji i jaci tim od Partizana! Pa mene zanima kako je njima Jovanovic dobar, a ovim strucnjacima iz Partizana nije?!?!?!?!?!?

  • mrdr

    17. jul 2018 | 18:38

    Znate,mislim da Partizan skoro nije imao bolje dete i kompletnijeg špica od malog Đoleta. Toliko je poražavajuće što ne dobija šansu u Partizanu da prosto kida dušu.Verovatno njemu najviše jer voli svoj klub.Sramno je da rukovodstvo,koje inače nema pojma o fudbalu i struci, okreće glavu od ovakvog momka.Momak je fenomenalan i želim mu svu sreću ovog sveta jer je zaista i zaslužuje. Plakaće Partizan za njim,više nego za bilo kim drugim...živi bili pa videli....

  • Marko

    17. jul 2018 | 18:58

    Ovi iz uprave bi i rodjene majke prodali samo kad bi mogli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA