≫ 

Kako se ovi zovu? Degenek nije znao ime narednog protivnika Zvezde, a Spartaks je uporedio sa autobusom (VIDEO)

Novi štoper crveno-belih na debiju je pokazao da će biti veliko pojačanje, a imao je i samo reči hvale za Delije i podršku ekipi

  • 4

Miloš Degenek je po prvi put zaigrao u dresu Zvezde i na debiju je već pokazao da je veliko pojačanje za crveno-bele na poziciji štopera. Sjajno je igrao reprezentativac Australije, rođen u Kninu, a nakon pobede nad Spartaksom emotivno je slavio sa navijačima, pokazavši da da su pored sjajnog igrača dobili i velikog zvezdaša.

Degenek je bio zadovoljan svojom partijom, ali je istakao i da nije bilo lako protiv ekipe koju je nazvao "parkirani autobus".

- Iznenadilo me je koliko je ljudi došlo, mnogo velika podrška i vetar u leđa. Nadam se da će da nas bodre u još većem broju sad u sledećem kolu. Utisci su fenomenalni, teren je fenomenalan. Dobro smo odigrali celu utakmicu, kontrolisali, samo je falilo da damo taj gol i da se otvore nakon toga. Tako je i bilo.

Miloš Degenek po prvi put dresu Zvezde; Foto: Crvenazvezdafk.com

- Nije bilo lako, kao da smo igrali protiv autobusa. Parkrali su autobus, mi smo morali da nađemo put oko toga i to je veoma teško. Imali smo i mi neke greške, ali analiziraćemo i gledaćemo da budemo što bolji.

- Meni je bilo super u tandemu sa Vujadinom, osećao sam se kao da već godinama igramo zajedno. I Borjan i Stojković i Rodić, i Bakula u sredini, igrali smo fenomenalno, mada mi smo ekipa i ima nas 25, ko god da igra, treba da da sve od sebe, mi smo jedna velika familija.

Oduševljen je podrškom, a nada se još većoj za nedelju dana, kada će Zvezda da ugosti Suduvu iz Litvanije, kojoj Degenek u prvom navratu nije znao da izgovori ime.

- Navijači su veliki deo zaslužni za sve ovo. To nam zaista znači kao igračima, mnogo nam znači na terenu, vi to možda ne vidite, ali kada nam je teško, oni daju nam snagu da igramo još bolje - rekao je štoper Zvezde i osvrnuo se na naredni meč.

Nije bilo lako probiti "parkirani autobus" Spartaksa; Foto: Crvenazvezdafk.com

- Utakmica je utakmica, svi igraju fudbal. Ovi su iz Letonije i igraju fudbal. Nema ko više ne igra fudbal. Svaka utakmica je teška. Da li je to APOEL ili Suduva iz Litvanije, biće teško - navodi Degenek, koji nije odmah znao da izgovori ime narednog protivnika.

Prokomentarisao je i to što zna navijačke pesme, pošto je na kraju slavio sa Delijama.

- Znam pesme, od malih nogu navijam za Zvezdu, ne znam baš sve pesme, ali znam te bitnije i s vremenom ću naučiti i ostale. Što više uspeha, to više pesama - zaključio je Miloš Degenek.

VIDEO: Pogledajte slavlje igrača Zvezde sa Delijama

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Barca

    18. jul 2018 | 06:25

    Meni se svidja. Odličan igrač. Smiren,na pravom mestu,odličan u ovoj utakmici. Videćemo protiv ekipe koja bude napadala kako ide.

  • Zoran

    18. jul 2018 | 07:41

    U HERCEGOVINI rec degenek znaci batine.

  • boske100

    18. jul 2018 | 07:06

    Nema sta, bas postuje protivnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA