≫ 

Mladen Krstajić ostaje selektor Srbije!

Jedan od čelnika FSS-a nema dilemu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić nastaviće da obavlja tu funkciju, sudeći po najnovijoj izjavi potpredsednika FSS-a Nenada Bjekovića.

On veruje da bi Krstajić trebalo da ostane selektor, što je potvrdio nakon izjave Sava Miloševića da će se uskor održati sastanak koji će odlučivati o nastavku rada reprezentacije.

Malo su se slegli utisci sa Svetskog prvenstva, ali mislim isto što sam rekao posle utakmice s Brazilom. To je da bi Mladen Krstajić trebalo da ostane selektor jer se dobro pokazao. Što se mene tiče, položio je ispit u Rusiji, opravdao očekivanja, a malo sreće i jedna sudijska odluka delili su nas od boljeg rezultata. Moj glas ići će za to da Krstajić ostane selektor – rekao je Bjeković za Informer.

Mladen Krstajić je poziciju selektora preuzeo umesto Slavoljuba Muslina posle uspešnih kvalifikacija, pošto FSS nije uspeo da angažuje nijednog stručnjaka.

>>>Posle 3:0 u Crnoj Gori, revanš s Rudarom za Partizan je formalnost, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je veoma dobra - 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Rudar

Bio je vršilac dužnosti, potom je ostao selektor, a njegov ugovor sa Savezom automatski će biti produžen ukoliko ,,orlovi” izbore učešće na Evropskom prvenstvu 2020. godine.

Krstajić je bio na udaru javnosti i posle Mundijala zbog nedostatka iskustva i neuspelih improvizacija i eksperimenata sa ekipom, a nezadovoljstvo navijača kulminiralo je pre nekoliko dana, kada je lajkovao fotografiju Ivana Rakitića sa proustaškim pevačem Markom Perkovićem Tompsonom, na šta je on ekspresno odgovorio.

VIDEO Krstajić tražio pomoć lekara tokom meča sa Čileom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vatreni

    19. jul 2018 | 09:24

    Bojkot reprezentacije... Bojkot ovih amatera...

  • Мика

    19. jul 2018 | 09:21

    Задатак који је добио успешно је одрадио, променио је пола тима, они који су требали да играју седели су на клупи, смењен капитен и СМС на силу убачен у екипу у коју се не уклапа...браво мајсторе, селектор треба да будеш макар до пензије...

  • Reakcija

    19. jul 2018 | 09:19

    FSS=Fudbalska Smesna Strana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA